Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Minik gıda denetçilerine eğitim

Kandıra İlçe Tarım Orman Müdürlüğü, anasınıfı öğrencilerine gıda maddeleri satın alırken dikkat edilmesi gerekenler hususlar konusunda eğitim verdi ve öğrenciler fahri gıda denetçisi ilan edildi.

18 Ocak 2022 Saat: 08:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.273 kez okunmuştur

Minik gıda denetçilerine eğitim
Minik gıda denetçilerine eğitim

Kandıra İlçe Tarım Orman Müdürlüğü Gıda Kontroler Ekiplerince ilçemizde bulunan Safalı Mahallesi, Çerçili Mahallesi ve Özbey Mahallesi Anasınıfı öğrencilerine, gıda maddeleri satın alırken dikkat edilmesi gerekenler hususlar konusunda bilgi verildi. Programda bilinçli gıda tüketimi, güvenilir gıda ve gıda israfı konularında eğitim gerçekleştirilirken, hazırlanan animasyonlar eşliğinde gerçekleştirilen eğitim sonunda öğrenciler birer fahri gıda denetçisi ilan edildi.
“EN İYİ DENETÇİ BİLİNÇLİ TÜKETİCİDİR”
Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ercan Aydın, yapılan eğitimler hakkında, “Gıda yaşamsal bir ihtiyaçtır, sağlıklı yaşam şartlarından biri sağlıklı gıda tüketmektir. Sağlıklı gıdaya ulaşmak her insanın en doğal hakkıdır. Biz ilçe müdürlüğümüz olarak tüm gıda işletmelerimizi hassasiyetle denetliyoruz. Yine de en iyi denetçi bilinçli tüketicidir. Gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizle geleceğimiz olan çocuklarımızın israftan uzak bilinçli birer tüketiciler olmalarını hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑