Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Minibüsler çarpıştı: 8 yaralı

Kandıra Kerpe Sapağı’nda iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüsler içinde bulunan 27 kişiden 8'i ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

25 Ağustos 2013 Saat: 14:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.317 kez okunmuştur

Minibüsler çarpıştı: 8 yaralı
Minibüsler çarpıştı: 8 yaralı

Kandıra Kerpe Sapağı’nda meydana gelen trafik kazasında 27 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre İstanbul Ataşehir’den Cebeci’ye tatile gelen ve geri dönüş için yola çıkan Recep Kaya idaresindeki 34 FL 5394 plakalı minibüs Kerpe Sapğağı’nda İzmit’ten Kerpe’ye gitmek isteyen Ergün Alakaş idaresindeki 41 HU 595 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ergün Alakaş bulunduğu minibüs'de sıkışırken 12 kişi de çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı.
8 kişi hastaneye kaldırıldı Kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu Ergün Alakaş sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada diğer minibüste bulunan 15 kişi de aldıkları darbelerle yaralandı. Kazada yaralanan 8 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kavşağın hatalı yapıldığı iddiası Kazada hafif yaralanan vatandaşlara ise olay yerine ayakta müdahale edildi. Kaza nedeniyle Kandıra İzmit yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Öte yandan Ergün Alakaş’ın kavşakta kural hatası yaparak Recep Kaya’nın kullandığı minibüse çarptığı iddia edildi. Çevredeki vatandaşlar kavşağın hatalı yapıldığını ve yapıldığı günden bu yana defalarca kez kazaların meydana geldiğini, belirtti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑