Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Milli haltercilerden Kandıra temsilciliğimize ziyaret

Kandıralı Özlem Becerikli ve Çiğdem Dede Mavi Kocaeli Gazetesi Kandıra temsilcimiz Ünal Cankurt’u makamında ziyaret ederek ilgisinden ötürü teşekkür etti

25 Eylül 2012 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.830 kez okunmuştur

Milli haltercilerden Kandıra temsilciliğimize ziyaret
Milli haltercilerden Kandıra temsilciliğimize ziyaret
Memleketi olan Kandıra’ya gelen Özlem Becerikli ve Çiğdem Dede Mavi Kocaeli Gazetesi Kandıra temsilcimiz Ünal Cankurt’u makamında ziyaret etti. 2009 yılında spora başlayan Özlem Becerikli ve Çiğdem Dede tüm yarışmalarında madalya kazanmış, kazanılan madalyaları sonucunda Londra Paralimpik Oyunları’na gitmeye hak kazanmışlardı. Londra Paralimpik Oyunları’nda da başarılı olan Özlem Becerikli, Engelli Halter’de 56 kg kategorisinde 118 kiloluk barı kaldırarak bronz madalyanın sahibi olmuş, 44 kiloda mücadele eden Çiğdem Dede ise 105 kiloluk barı kaldırarak gümüş madalyaya ulaşmıştı. Ay yıldızlığı bayrağımızı göndere çektiren milli haltercilerimiz Türkiye’yi gururlandırırken, Becerikli ve Dede Mavi Kocaeli Gazetesi Kandıra temsilcimiz Ünal Cankurt’u da unutmadı.
“GÖZYAŞLARIMIZ BİRBİRİNE KARIŞTI” Başbakan’ın davetlisi olarak Ankara’ya giden milli haltercilerimiz baba ocağına uğrayarak aileleri ile hasret giderdi, Mavi Kocaeli Gazetesi Kandıra temsilcisi Ünal Cankurt’a ilgisinden ötürü makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Ünal Cankurt milli haltercilerimizin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi; “Televizyon başında tüm Kandıra Becerikli’nin dereceye girmesi için adeta dua etti. 118 kiloyu kaldırmasıyla sevinç göz yaşlarımız birbirine karıştı. Çiğdem Dede’nin 105 kiloluk barı kaldırarak gümüş madalyaya ulaşması ise gururumuza gurur kattı. Kandıralı bir milli haltercimizin Türkiye’yi Londra da temsil etmesi bizlere ayrı bir heyecan verdi. Sizlerden Kandıra ve Türkiye gurur duyuyor. Başarınızın devamını diler, ziyaretinizden ötürü de ayrıca teşekkür ederim” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑