Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Röportaj

Milletvekili Yılmaz, “14 Mayıs akşamı 85 milyon kazanacak”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “14 Mayıs akşamı 85 milyon kazanacak. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinin devamıyla yeni Türkiye yüzyılının kapısı aralanacak” dedi.

11 Mayıs 2023 Saat: 17:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.361 kez okunmuştur

Milletvekili Yılmaz, “14 Mayıs akşamı 85 milyon kazanacak”
Milletvekili Yılmaz, “14 Mayıs akşamı 85 milyon kazanacak”

AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli milletvekili adayı İbrahim Efe, AK Parti Kandıra ilçe başkan yardımcısı ve SKM başkanı Orhan Yaman, Kadın kolları Başkanı Nilgün Gürcan, AK Parti milletvekili aday adayı eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Emel Ceylan Balcıoğlu gazetemizi ziyaret ettiler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt’un sorularını yanıtladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide özel açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Bu seçim, 14 Mayıs akşamı 85 milyonun kazanacağı, gönülden ferahlayacağı, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinin devamıyla yeni Türkiye yüzyılının kapısının aralanacağı bir seçim olacak” dedi.

HİZMET VE ESER SİYASETİNİN NETİCELERİNİ GÖRÜYORUZ

Yılmaz konuşmalarına şöyle devam etti; “Tüm ilçelerimizde geziyoruz, halkımızla buluşuyoruz. Genel havadan çok memnunuz. Milletimiz bugüne kadar yapılan hizmet ve eser siyasetinin neticelerini görmeye başladı. Bu teveccühüne de İstanbul mitinginde şahit olduk. Türkiye ilk defa yüzyılın sonunda kendi zengin yeraltı kaynaklarını kullanabilecek seviyeye geldi. Bugüne kadar bunu gerçekleştiremiyorduk. Çünkü hiçbir siyasi iktidara, iradeye vesaye çevreleri hizmet etme fırsatı tanımamıştı.

ENERJİDE BAĞIMSIZLIĞIMIZI İLAN ETTİK

Altılı masanın vaat ettiği parlamenter sistemde ortalama hükümet ömrü bir buçuk yıl. Ne hizmet üretebildi siyasiler ne de kafalarını kaldırıp milletin emanetine sahip çıkarak yol yürüyebildiler. Bunu düşünenler hep cezalandırıldı. Milli savunma, milli sanayi, milli kalkınma diyenleri dışarıdan bir el, içerideki maşaları yoluyla hep engelledi. İlk defa biz bu fırsatı yakaladık. İlk defa doğalgazımız sisteme verildi. Bu enerjide bağımsızlığımızı ilan etmek demektir. Ekonomimizin en büyük yükü enerji. Enflasyonun da temel nedeni enerji fiyatlarının dünya çapında kat ve kat artması. Dünya şu anda bu enflasyon ile boğuşurken Türkiye böyle sıkıntılı süreçte kendi imkanlarını gün yüzüne çıkarıyor.

YATIRIMIN ADRESİ

Gabar artık terörle değil petrol kuyularıyla anılır hale geldi. Bu çok önemli bir seviye bizim için. Halkımız da bunu net olarak görüyor. Enerjide dışa bağımlı olup dışarıya çok ciddi cari açık vermemizin temel nedeninden kurtulduğumuzda Türkiye zaten yatırımın adresi olmaya başladı. Türkiye, Cumhurbaşkanımızın küresel liderliği ile gerek İslam coğrafyasının gerekse Rusya gibi büyük ülkelerin güvenilir liman olduğu bir ülke haline geldi. Bu da doğru siyasetle, doğru kararlarla, siyasi iradeyle oluyor.

NEYİN PAZARLIĞI YAPILDI?

Karşımızdaki altılı masa ve ona yandan destek verenlerin popülist vaatler ve yıkım vaadi dışında ülkenin ne ekonomisine ne geleceğine yönelik yeni hiçbir şey söyleyememeleri, yapılan bu kazanımları hafife alma ve engelleyeceklerine dair net ifadeler kullanmaları, birlik ve beraberliğimize dönük terör örgütünü cesaretlendiren adımların atılması, FETÖ ve PKK’nın mensuplarının genel af gibi bir yöntemle af edileceğinin CHP’li yetkililerce ilan edilmesi, KYK ile ihraç edilenleri aynı rütbelerle göreve iade edeceklerini açık ve net bir şekilde söylediklerini milletimiz görüyor. PKK bağırıyor hepsi çıkacak diye CHP’den çıt çıkmıyor, çıkarmayacağız demiyorlar. Açık açık ‘Biz Kılıçdaroğlu ile anlaştık onu destekleyeceğiz ama verdikleri sözleri tutmazlarsa bunların bedelini ödetiriz’ diyorlar. Ne söz verildi, neyin pazarlığı yapıldı, bunlar açık ve net değil. Akşener masadan kalktı, ‘Kumar masası’ dedi sonra o kumar masasına tekrar oturdu. Bu kumar masasında Türkiye’nin geleceğiyle, güvenliğiyle ilgili neyin pazarlığı yapıldı? İktidara gelme uğruna kimlere hangi odaklara ne vaatler verildi? Amerika Başkanı Biden’ın ‘muhalefetle birlikte çalışacağız ve Erdoğan’ı devireceğiz’ sözü ortada duruyor. Bu pazarlıklar bu çalışmanın devam ettiğini gösteriyor.

GÜÇLÜ MECLİS GÜÇLÜ HÜKÜMET

Tüm bunları birleştirdiğimizde milletimizin çoğunluğu, hatta CHP’ye, İYİ Parti’ye, Saadet Partisi’ne oy veren samimi vatansever seçmenimiz, bu kumar masasından Türkiye’nin geleceği adına sıkıntılı bir süreç çıkacağını gördüler ve bunu da dile getirmeye başladılar. Bölücülere cesaret veren, yıkım vaat eden, ekonomideki sorunların çözümüne dair bir proje ortaya koymayan, dışardan borç para bulma dışında hiçbir projesi olmayan böyle bir anlayışa daha şimdiden bu seçmen güvenini yitirmiş vaziyette. İnşallah bu süreci Cumhurbaşkanımızın güçlü bir hükümeti tekrar kurmasıyla ve Cumhur İttifakı olarak bizlerin de güçlü bir meclis sayısıyla desteklemeye devam edeceğiz. Güçlü meclis, güçlü hükümet iki ayaklı yürüyecek bir sistem. İnşallah Pazar akşamı bu neticeyi alacağımıza inanıyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑