Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Milletvekili Bitmez'den dikkat çeken yerel seçim açıklamaları

Saadet Partisi Kocaeli İl Divan Toplantısı, geride kaldı. Toplantıda konuşan Bitmez, yerel seçimde maksimum oy ve maksimum belediyeyi almayı hedeflediklerini, Kocaeli'de kendi aday ve logoları ile 13 belediye için çalışacaklarını ifade etti.

2 Eylül 2023 Saat: 05:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 627 kez okunmuştur

Milletvekili Bitmezden dikkat çeken yerel seçim açıklamaları
Milletvekili Bitmez'den dikkat çeken yerel seçim açıklamaları

Genel seçimlerin ardından teşkilat çalışmalarına start veren Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. İzmit, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi Dernekler Yerleşkesi'nde yapılan il divan toplantısı Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ev sahipliğinde yapılırken Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez ve parti teşkilatı başta olmak üzere bir çok ismin toplantıya katıldı. Konuşmaların yapıldığı toplantı Zafer Mutlu'nun divan başkanlığında gerçekleşirken ekonomi ve yerel seçim başta olmak üzere pek çok konuda mesajlar verildi.

ECDADIMIZI RAHMETLE YAAD EDİYORUZ
Toplantıda konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığımız bir süreci yaşadık. Bundan 100 yıl önce ecdadımız çok büyük bir işe imza attı ve bu milletle birlikte şahlanarak bu neslin bir vatanda yaşamasına imkan verdi. Ecdadımızı rahmetle yad ediyoruz. Bugün yine önemli bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz kuşatılıyor, küresel güçler ambargo uygulama konusunda büyük bir mücadele veriyor. Ekonomik bir kuşatma ile karşı karşıyayız. Yatırımları öncelikli noktalara yapmıyoruz, gençlerimizin geleceği ipotek altına alınıyor.

KOCAELİ'DEN BELEDİYELERİ PARTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ
Bizler bu küresel kuşatmaya karşı mesuliyet sahibi olarak mücadele etmeliyiz, bu bir zorunluluk. Gelecek nesillere daha iyi bir ülke bırakmak için mücadele etmeliyiz, yataklarımızda rahat yatmamalıyız. Önümüzde bir seçim var, geride kalan seçimden güçlü bir şekilde çıktık. Allah'a şükürler olsun, bugün 10 milletvekilimiz var ve artık bir grubumuz var. Şimdi sıra yerel seçimde çünkü Saadet Partisi bu ülke için çok değerli ve bunun için çalışacağız, Kocaeli'den de belediyeleri partimize kazandıracağız." dedi.

ARTIK BİZİM DE GRUPLARDA KONUŞMA HAKKIMIZ VAR
Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez ise konuşmasında "Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesin işinde gücünde olduğu bir ortamda sizler buradasınız. Seçimler yapıldı ve Saadet Partisi olarak mecliste 10 milletvekili ile yerimizi aldık. Bu bir dönem 40 vekille mecliste yer aldığımız günleri hatırlattı. Gelecek Partisi ile işbirliğine gittik ve grubumuzu da kurduk. Bu çok önemli çünkü grupla birlikte diğer 5 parti gibi artık bizim de konuşma hakkımız var. Partimiz bu grupla ülke gündemine dair düşüncelerini daha yüksek sesle ifade edecek ve kanun teklifi verebilecek. İktidara aday olan partiler 100 günlük hedefler koyar, bugün 100 gün geçti ama farklı bir durum göremedik.

KEMAL BEYİN ALDIĞI OY ORANI HİÇ FENA DEĞİL
Milletimiz AK Parti'ye ne olursa olsun 5 yıllık vize verdi. Bu ne olursa olsun böyle, keşke biz kazansaydık ama olmadı. Şu da var aldığımız oy oranı da hiç düşük değil. Herkesin CHP'nin altını oynamaya çalıştığı bir ortamda, Kemal beyin aldığı bu oy oranı hiç fena değil. Biz Millet İttifakı içerisinde yer almış olmaktan hiç pişman değiliz ve kimse bizden ittifaka ve Kemal beye yönelik eleştirel, tepki içeren söylemler beklemesin. Bugün milletimiz sıkıntıda, ülkemizin kazanımları, işletmeleri elden gidiyor ve insanımız işsiz kalıyor. İnsanımız kat ve kat faizler ödüyor, bu durum altında eziliyor. Yerel seçim için önümüzde 7 ayımız var. Bütün partiler hazırlık yapıyor, biz de çalışmalarımıza başladık, haritamızı belirliyoruz.

GÜÇLÜ ADAYLARLA GÜÇLÜ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Bu seçimlerdeki temel hedefimiz maksimum belediye ve oy sayısına ulaşmak. Bunun için stratejimizi ortaya koyacağız. Kocaeli genel seçimde çok önemli bir performansı ortaya koydu, yine bu performansı ortaya koyacak ve maksimum belediyeyi alacağız. Kocaeli'deki 13 belediye için kendi aday ve logomuzla çalışacağız. Güçlü adaylarla güçlü çalışmalar yapacağız, bütçeli çalışma yapacağız. Kocaeli'de eksik kalan sandık baş müşahitlerimizi tamamlayacağız. Yaz bitimi ile birlikte biz startı verdik. Türkiye genelinde çok fazla işbirliği yapacağımız yer yok, öncelik kendi başımıza seçimde yer alabilmek. Bununla birlikte geçmişte ortaya koyduğumuz müthiş belediyeciliği yeniden göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑