Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Röportaj

Milletvekili Adayı Efe, “Halkımızın Cumhurbaşkanımıza Güveni Tam”

Yoğun bir şekilde saha çalışmalarını yürüten AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, “Vatandaşlarımız ‘yaparsa yine Erdoğan yapar’ diyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenleri tam” dedi.

28 Nisan 2023 Saat: 14:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 765 kez okunmuştur

Milletvekili Adayı Efe, “Halkımızın Cumhurbaşkanımıza Güveni Tam”
Milletvekili Adayı Efe, “Halkımızın Cumhurbaşkanımıza Güveni Tam”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, AK Parti Kandıra İlçe Başkan Yardımcısı Rıdvan Elmas, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyeleri Merve Korkmaz, Nazmiye Ceylan ve Adem Yaşa ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette 14. sıra Milletvekili Adayı İbrahim Efe, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

HALKIMIZIN CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİ TAM

Sahadan aldıkları geri dönüşlerden memnun olduklarını söyleyen Efe, “Vatandaşımız yapılan hizmetlerden memnun. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenleri tam. Cumhurbaşkanımızın 21 yıldır yönettiği ülkemizde hiçbir sözü hiçbir vaadi havada kalmamıştır. Yeni Türkiye yüzyılında da bir çıkış noktamız var. Bugüne kadar yapılmış olan eser ve hizmet siyasetinin dünya çapında da Türkiye’nin süper güçler arasında yer alacağı bir döneme giriyoruz” dedi.

‘YAPARSA YİNE ERDOĞAN YAPAR’

Sözlerini sürdüren Efe, “Ekonomik anlamda yaşanan sıkıntılarla alakalı Cumhurbaşkanımızın söylemleri vardır ve bu zamana kadar hiçbir söylemi askıda kalmamıştır. Vatandaşlarımız ‘yaparsa yine Erdoğan yapar’ diyor, teveccühleri çok iyi. Henüz kendi aralarında anlaşamayan Millet İttifakının ülkeyi nasıl yöneteceğini sorguluyorlar. Vatandaşımız cevabını sandıkta verecek” dedi.

YÜZDE 62 ORANINDA OY ALACAĞIZ

Yüzde 62 bandında oy alacaklarına inandıklarını söyleyen Efe, “Şuan bizler de sahalarda anketörler gibi çalışıyoruz. Herkesin elini sıkmaya çalışıyoruz. Herkesin kapısını çalmaya çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimizi tek tek dinlemeye çalışıyoruz. Sahalardan aldığımız dönüşlerde de Sayın Cumhurbaşkanımızın yüzde 62 oy oranıyla seçileceğini düşünüyoruz ve bu yönde kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑