Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP'li Yağız'dan manidar mesaj "Cumhur ittifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir"

MHP Kandıra İlçe Yöneticilerinden Teşkilat Başkanı Mustafa Yağız, "Cumhur ittifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Bizler harcarsak sadece hainleri harcarız" açıklamalarında bulundu.

11 Mart 2021 Saat: 04:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.642 kez okunmuştur

MHP'li Yağız'dan manidar mesaj "Cumhur ittifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir"
MHP'li Yağız'dan manidar mesaj "Cumhur ittifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir"

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı, 96 mahalle başkanı ile buluştu. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Ahmet Uğur, il başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

YOLA ÇIKTIĞIMIZI YOLDA BIRAKMAYIZ

Toplantıya teşkilat başkanı Mustafa Yağız'ın konuşması damga vurdu. Yağız, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Biz Kandıralılar başbakanlar, bakanlar yetiştirmiş bir neslin evlatlarıyız. Kandıralı ayak oyunu bilmez, düz insandır. Vicdanlıdır, temiz kalplidir. Yola çıktığımızı asla yolda bırakmayız. 2 yıl önce bir seçim geçirdik Cumhur ittifakı olarak Büyükşehir ve Kandıra'da seçimi kazandık. Milliyetçi Hareket Partisi bir dava partisidir. Türkiye'nin, Türk milliyetçilerinin emniyetidir. İç ve dış güç diye tabir edilen çiyanların hesap sorucusudur. Bugün Türkiye ve dünya gündeminde Türk milliyetçiliği, Turancılık konuşulmakta. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli var olsun.

SADECE HAİNLERİ HARCARIZ

Cumhur İttifakı'nın çok kıymetli Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarıma şu mesajı iletmek isterim; Cumhur ittifakı milli bekamızın yılmaz bekçisi olmuştur. Bizler harcarsak sadece hainleri harcarız. Cumhur ittifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Şunu da biliriz ki yolu doğru olanın yükü ağır olur. Bizler de Kandıra milliyetçileri, ülkücüleri olarak taşın altına elimizi değil bedenimizi koymaya hazırız."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑