Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP Kandıra’ya çıkarma yaptı

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İl Başkan Yardımcıları, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı ve Partililer, Kandıra’da esnafı ziyaret edip ardından Kandıra Ülkü Ocağının düzenlemiş olduğu “Hayatın Umudu” isimli tiyatro oyununu izlediler.

1 Ocak 2022 Saat: 09:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.477 kez okunmuştur

MHP Kandıra’ya çıkarma yaptı
MHP Kandıra’ya çıkarma yaptı

Göreve geldiği ilk günden itibaren durmak ve yorulmak nedir bilmeyen MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve İl Yönetimi, dün Kandıra’ya çıkarma yaptı. Öncelikle teşkilat ziyaretinde bulunup, parti mensupları ile fikir alışverişinde bulunan İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ardından esnaf ile buluşarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Yeni bebeği dünyaya gelen Kurtyeri Mahalle Muhtarı Hasan Bahadıroğlu’na da hayırlı olsun ziyaretinde bulunmayı ihmal etmeyen İl Başkanı Yunus Emre Kurt gönüller yapmaya geldik sözünün hakkını bir kez daha göstermiş oldu. Günün son programına ise Kandıra Ülkü Ocakları ev sahipli yaptı. İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kandıra Ülkü Ocağı’nın düzenlemiş olduğu “Hayatın Umudu” isimli tiyatro oyununu izledi.

TÜRK GENÇLİĞİ HER ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİR
Başkan Yunus Emre Kurt, partililerin yoğun katılımı eşliğinde gerçekleştirdiği ziyarette değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Yunus Emre Kurt: “Bugün gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetleri düşündüğümüzde Türk Gençliğinin her zorluğu yenecek güce sahip olduğunu görüyoruz. Tüm Türk Gençliğini temsil etmenin heyecanını yaşıyor ve sorumluluğunu taşıyoruz. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile Türk Gençliğinin neler başarabileceğini herkese göstereceğiz. Ben tüm teşkilatlarıma güveniyor ve Kandıra’nın potansiyelini görüyorum. İnşallah Kandıra, 2023 seçimlerinde hem partimize hem de Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vererek yetkiyi ehline emanet edecektir.

KANDIRA ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK
Yapımı devam eden Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi’nin ve karayolunun tüm Kandıralı hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu yatırım ve projeler ile mavinin ve yeşilin buluştuğu güzel ilçemiz Kandıra hem turizmin hem de sanayinin merkezi haline gelecek. Gençlerimiz iş bulmak için ailelerini, yuvalarını ve memleketlerini bırakıp başka yerlere göç etmek zorunda kalmayacak. Ben tüm Kandıralı vatandaşlarımıza bugün bizi coşku ile karşılayıp, bağırlarına bastıkları için teşekkür ediyorum. Kandıralılar, Türk Gençliği’ ne duydukları güveni bugün bana olan ilgileri ile göstermişlerdir. Biz de inşallah onların teveccühlerini boşa çıkarmayacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑