Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP Kandıra’da meclis üyesi adaylarını tanıttı

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısında Kandıra belediye meclis üyesi aday adayları tanıtıldı.

13 Şubat 2019 Saat: 23:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.221 kez okunmuştur

MHP Kandıra’da meclis üyesi adaylarını tanıttı
MHP Kandıra’da meclis üyesi adaylarını tanıttı

MHP Kandıra belediye meclis üyesi aday adaylarının tanıtıldığı istişare toplantısı Turan Güneş Kültür Merkezi’nde partililerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Cumhur İttifakı’nın Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, 27. dönem MHP Kocaeli milletvekili adayları Alperen Şakacı ve Ertan Yılmaz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir, MHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katılım sağladı.

ADAY ADAYLARI TANITILDI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öncelikle belediye meclis üyesi aday adayları tanıtıldı. Beyhan Şen, Ertuğrul Özcan, İsmet Gürler, Ramazan Kolay, Canan Yavuz, Fahri Buruş, Sezai Günay, Ali Demirel, Seydi Cantimur, Serkan Öztürk, Üzeyir Bacacı, Mert Baldan, Sait Yıldız, Fatmanur Bacacı, Metin Özay, Hacı Beyazıt, Sedat Güldalı, Uğur Yılmaz, Anıl Ersöz, Aykut Aygün, İbrahim Ceylan, Semih Şahin, Arif Yıldız, Ümit Topuz, Taner Ünal, Beytullah Elmas, Adem Yağız ve Cevat İlhan Pekcan sahneye çıkarak kısaca kendilerini tanıttı.

1 NİSAN’DA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Programda söz alan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Sayın Devlet Bahçeli’nin kurduğu Cumhur İttifakının bir ferdi olarak misafiriniz olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Cumhur ittifakının adayı Adnan Turan’a Kandıra’da, Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Büyükşehir’de birlik içinde destek olacağız. 1 Nisan’da şölen havasında huzur ve güven içinde yolumuza devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. Seçimleri almakta en ufak bir şüphemiz yok. Kandıra bu ittifakla Kocaeli’nde birinci çıkacaktır. Buna gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“ADNAN TURAN’I EN YÜKSEK OYLA BAŞKAN YAPACAĞIZ”
Ahmet Uğur, “Ülkesini seven önce ülkem ve milletim diyenlerin kurduğu Cumhur İttifakı ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız. Yerel seçim gibi görünen aslında genel seçim havasında olan Kandıra’mızda 31 Mart’ta Adnan Turan’ı en yüksek oyla belediye başkanı yapacağız. Kandıra’mızı daha ileriye daha güzel günlere birlikte taşıyacağız. Gönül belediyeciliği ile insanların gönlüne gireceğiz. Bizler Adnan Turan’a kefiliz. Sizler de kendi oyunuzla birlikte kefil olarak çevrenizden gönül rahatlığıyla oy isteyin” ifadelerini kullandı.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
Ardından söz alan Cumhur İttifakının Adayı Adnan Turan, “Bu seçimler bizim için çok daha fazla önem arz ediyor. Meclis üyesi aday adaylarımız ile birlikte gece gündüz sahadayız. Hep birlikte ilçemizde üstün bir çalışma yürütüyoruz. Aday gösterildiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığımız yüzde 63.4’ün üzerinde oy olacağımızın sözünü verdik ve bunun mücadelesini veriyoruz. Türkiye’nin bekası için sonuna kadar gece gündüz çalışacağız. Kandıra olarak Kocaeli’nde en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum. Sizlerle birlikte 13-0 yapıp Cumhur ittifakına en büyük desteği vereceğiz ve liderlerimizin dünyaya daha kuvvetli mesaj verecek.

SEÇİM BEYANNAMELERİNİ ANLATTI
Seçim beyannameleri hakkında da bilgi veren Turan, “Kandıra’mızda sebzecilikle uğraşan çiftçilerimizin ürünlerini daha kaliteli yetiştirip direk tüketicisine ulaştıracak gerek kapalı sulama alanları gerek satış merkezleri oluşturacağız. Gıda OSB yapıldığında ürünlerimizi oraya satmak en büyük hedefimiz. Hayvancılık alanında yeni mezbahamızı hayvan pazarı ile oluşturacağız. Turizm alanında yapacağımız yeniliklerle İstanbul’un ya da günü birlik tatilcilerin cazibe merkezi haline getireceğiz. Sahil kesimlerindeki turizmi 6 aya yayacağız. Buralarda istihdam alanları oluşturacağız. Kandıra merkezimizde imar planındaki değişikliklerden sonra inşallah daha hızlı bir şekilde gelişecek” dedi.

“ÜLKÜCÜLER YANINDAYSA ARKANA BAKMADAN YOLUNA GİT!”
Kandıra’da ilk kez bu kadar coşkulu bir programa şahit olduğunu söyleyen İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Bu akşam bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Cumhur ittifakının adayı Adnan Turan; ülkücüler yanındaysa arkana bakmadan yoluna git. Ülkücü hareketin yanında olduğu kimse başarısız olmaz. Yanında Türk milliyetçileri var. Yüzde 65 talimatı verildi biz ülkücüler 65 değil yüzde 70 yapacağız. Biz devletin bekası söz konusu olduğunda imkansızı başaran bir parti olmuşuzdur. AK Parti’nin yöneticileri de talimatları geri çevirmeyecektir. Ülkenin bekası için, çocuklarımızın geleceği için, özgür ve barış dolu bir ülke için Adnan Turan’a oy vereceğiz. Oyuna gelmeyin. Türkiye Cumhuriyeti’ni bin yıl daha bu topraklarda görme adına bu mücadeleyi vermek zorundayız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑