Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP Kahvaltıda buluştu

MHP İlçe Teşkilatı, Mahalle Başkanları Ve Sandık Görevlileri ile O Cafe’de kahvaltı vererek bilgilendirdi.

14 Mart 2019 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.040 kez okunmuştur

MHP Kahvaltıda buluştu
MHP Kahvaltıda buluştu

MHP Kandıra İlçe Başkanı 31 Mart Yerel Seçimlerde sandık başında görev alacak sandık başkanlarını bilgilendirme toplantısı yaptı. O Cafe’de kahvaltıyla başlayan proğrama MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve yönetimi, Ocak Başkanı Abdulkadir Özdemir. Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları, Mahalle Başkanları ve sandık görevlileri yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.

LİDERLERİMİZİN TALİMATINA UYACAĞIZ

Programa MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un tanıtım konuşmasının ardından, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “ Seçimlere 18 gün kala Devlet Bahçeli bize ne diyorsa onu yapacağız. Liderlerimizin talimatına uyacağız. AK Partililerden daha çok çalışan Milliyetçi Hareket Partisi olacağız. Günü geldiğinde MHP’liler AK Parti makamına geldiğinde bizleri buraya sizler getirdiniz diyebilsinler. Sadece benim için değil sizler gittiğinizde de bu böyle olsun. Bizi tarihimizde hep böldüler. Bizim oy verdiğimiz Adnan Turan kazanacak, Tahir Büyükakın bizi yönetecek. Çalışacağız çünkü ülkücü olmak farklı. Başardığımızda 1 Nisan’da beni de sizi de ayakta karşılayacaklar. Liderimizin talimatı Cumhur İttifakına oy vereceğiz” dedi.

ÜLKÜCÜLER KURUMSALLAŞACAK

Ünlü;” Bu seçim bizim için büyük anlam ifade ediyor. Kimin ne dediğine değil, ne yaptığımıza bakalım. Ülkücüleri kurumsallaştıracağız.2023’te MHP kendi adayını çıkaracaksa organize olmak zorundayız. Birbirine saygı duyan ve sahip çıkan Milliyetçi Hareket Partisi’nden bahsediyoruz. Mahalle Başkanından, parti üyesine, ocak başkanına kadar teşkilat olmalıyız. Herkesin bir görevi var, çalışarak mücadelemizi vereceğiz. Gün geldiğinde her işiniz olacak. Çalışıyorsak hakkımızı alacağız”. İfadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑