Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP İl Başkanı Demirbaş: “Milletvekili listesini ben hazırladım”

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, milletvekili aday listesindeki 13 ismin kendisi tarafından yazıldığını söyledi. Demirbaş, “Yazdığım liste onaylandı. Birinci sıra genel merkezin takdiri” dedi.

9 Nisan 2023 Saat: 06:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 556 kez okunmuştur

MHP İl Başkanı Demirbaş: “Milletvekili listesini ben hazırladım”
MHP İl Başkanı Demirbaş: “Milletvekili listesini ben hazırladım”

MHP, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimi öncesinde milletvekili aday listelerini erken açıkladı. Kocaeli aday listesinde ilginç bir sürpriz yaşandı. Eski İl Başkanları Yunus Emre Kurt ve Aydın Ünlü’nün listede olacağı kesin gözle bakılıyordu. Ne var ki her iki isim liste dışı kaldı. Liste ile ilgili açıklama yapan il başkanı Murat Nuri Demirbaş, listede bulunan 13 kişinin isminin kendisi tarafından yazıldığını söyledi. Liste başı olan Saffet Sancaklı ise genel merkezin takdiri dedi.

“LİSTEMİZ 12 İLÇEYİ KAPSIYOR”
Hazırladığı aday listesinde 12 ilçeyi kapsayacak şekilde dengeli bir liste yapmaya özen gösterdiğini söyleyen Demirbaş, şunları söyledi, “14 milletvekili aday listemizin 13 tanesini ben yazdım ve genel merkeze gönderdim. Birinci sıra genel merkezin takdiri. Aday listesinde bulunan partililerimiz ile ilgili detaylı bir rapor hazırladım. Genel merkeze isimleri ve raporları sundum. Aynen onaylandı. Listede 12 ilçemizi kapsayacak şekilde dengeli bir liste yaptık. Listemizdeki isimlerin tamamı tertemiz isimler. Kendi işinde başarılı, çevrelerinde sevilen, toplumda karşılıkları olan, dinamik, kültürlü insanlar. Kocaeli’yi kucaklayan güçlü bir liste yaptık. MHP olarak bu seçimde Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermektir. Milletvekili seçiminde ise gönül ister ki 14’ünü de kazanmaktır. Ancak bu mümkün değil. En azında 2 veya 3 milletvekili kazanmaktır” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑