Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP’de Saffet Sancaklı’nın istifası istendi

MHP’de tartışmaların odağındaki Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı’nın istifası istendi. MHP Teşkilat Başkanı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın istifasının istendiğini açıkladı.

9 Aralık 2023 Saat: 18:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 760 kez okunmuştur

MHP’de Saffet Sancaklı’nın istifası istendi
MHP’de Saffet Sancaklı’nın istifası istendi

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti’nin MHP’ye bu dönemde en azından bir belediye vermemeleri halinde seçim çalışmalarında Kocaeli’de yer almayacağını vurgulayarak, “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz.” demişti.

TERCİH KENDİSİNİNDİR!
MHP Lideri Bahçeli de Sancaklı’nın açıklamaları ile ilgili, “Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ’NİN EMRİNDE OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM
Sancaklı, Bahçeli’nin bu sözleri üzerine yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Bugün bir takım taraflı medya organlarında, söylemediğim sözler üzerinden tamamen yalanlarla Cumhur İttifakına karşı yapılan olumsuz algı operasyonlarını büyük bir şaşkınlıkla takip ettim. Yalan ve maksatlı haberleri yapanlarla Türk adaleti önünde hesaplaşacağımı da özellikle belirtmek isterim. Dün olduğu gibi bugün de Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde olduğumu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ettiğimi belirtmek isterim.

İSTİFASI İSTENDİ
MHP Teşkilat Başkanı Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın istifasının istendiğini duyurdu. 

E. Semih Yalçın;"Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑