Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

MHP’de istişare toplantıları başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı’nda istişare toplantılarının 26 Ağustos’ta başlayacağını söyleyen İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “İstişare yapılmasının çok faydası olduğunu da gördük, partimize büyük hareket getiriyor.” dedi

11 Ağustos 2022 Saat: 11:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 635 kez okunmuştur

MHP’de istişare toplantıları başlıyor
MHP’de istişare toplantıları başlıyor

MHP; 26-27-28 Ağustos tarihlerinde bir günde iki ilçe olacak şekilde gerçekleşecek istişare toplantılarına hazırlanıyor. Bu kapsamda 26 Ağustos Cuma günü Karamürsel ve Darıca, 27 Ağustos Cumartesi günü Dilovası ve Körfez, 28 Ağustos Pazar günü ise Kartepe ve Başiskele ilçe istişare toplantıları gerçekleştirilecek.

GELENEĞİMİZ DEĞİL
Toplantılar hakkında konuşan MHP İl Başkanı Kurt, “İstişareler partimizde bir gelenek değil. Ancak yapılmasının çok faydası olduğunu da gördük. Biz ilk etapta 6 ilçemizde istişare yapsak da o dönem tüm ilçelerimizde katılımı yüksek programlar vardı.

HAREKET SAĞLADI
Çok ciddi hareket sağladı. Her bir programımıza yüzlerce partilimiz katıldı, Yine genel merkezimizden isimler gelecek. Böylelikle partililerimiz, üst düzey yöneticilerimizle de istişare fırsatı bulacak. İstişare toplantılarımızı da en verimli şekilde geçirmek istiyoruz” dedi.

GÖLCÜK’TE BİR ARAYA GELİNECEK
Gölcük’te önemli bir toplantı yapacaklarını belirten Yunus Emre Kurt, “20 Ağustos Cumartesi günü Gölcük’te Saklıbahçe’de yemekli bir toplantı yapacağız. İlçe Başkanımız Derya Çavdar organize ediyor ve beklentimiz 650 partilimizle buluşmak” şeklinde konuştu.

BÜYÜYEN BİR AİLE
İl Teşkilatları olarak sürekli büyüyen bir aile olduklarına da dikkat çeken Kurt, “Bir yıl içinde 10 bin olan üye sayımızı yaklaşık 18 bine çıkardık. Partimizi ilimizde büyütmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑