Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP’de hedef yerel seçimler

MHP’de son olarak pazar günü 12 ilçede olağan kongre düzenleyerek, ilçe başkanlığı seçimleri tamamlandı. Kongreler sonrası hedef olarak yerel seçimler işaret edildi. İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş yaptığı açıklamada, “Seçimlerin startını vereceğiz” d

29 Ağustos 2023 Saat: 08:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 826 kez okunmuştur

MHP’de hedef yerel seçimler
MHP’de hedef yerel seçimler

MHP İl Başkanlığı son olarak Gölcük, İzmit, Karamürsel, Kandıra, Başiskele ve Kartepe olmak üzere 6 ilçede kongre düzenleyerek ilçe kongrelerini tamamlandı. İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Gölcük İlçe Başkanlığı kongresine katıldı. 248 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Derya Aksoy Çavdar, seçime girerek tekrar ilçe başkanı seçildi.

BİRLİKLİK MESAJLARI VERİLDİ
Kongrede konuşma yapan MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş; “Kongremizde bir liste olması, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Bu birlik ve beraberlik timsali yönetimlerinizle 2024 yerel seçimlerine var gücümüzle çalışacağınıza eminim. Bizde İl Başkanlığı olarak 2024 yerel seçimlerinin planlamasını yapan Genel Merkezimizin program talimatları ve ‘Diyar Diyar Anadolu’ sloganıyla seçimlerin startını önümüzdeki süreçte vereceğiz.

BAYRAĞI YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ
Yerel seçimlerde gitmedik köy, mahalle, çalmadık kapı , sıkmadık el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız. Tüm il genelinde var gücümüzle çalışarak, anlı ve şanlı MHP bayrağımızı daha da yukarı taşıyacağız. Bu vesile ile geçmiş dönem ilçe başkan ve yönetimlerinin teşekkür ederken; yeni seçilecek başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.

KARDEŞLİK VURGUSU YAPTI
Yeni yönetimlere başarılar dileyerek “Allah mahcup etmesin” diyen Demirbaş, “Unutulmamalıdır ki ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Sözlerime liderimiz Devlet Bahçeli’nin akıllara mıhlanan ‘Elbette olur birlikte olur! Ne mutlu Türküm diyene!’ sözleriyle son vermek isterim” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑