Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Mezarlığın dibinde alkollü ve Canlı Müzikli restoran olur mu?

Kandıra Çal Köy Seyrek sahilinde mezarlığın hemen dibinde faaliyet gösteren alkollü Kumsal Restoran canlı müziğiyle herkesin tepkilerine neden oluyor.

13 Haziran 2012 Saat: 21:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.384 kez okunmuştur

Mezarlığın dibinde alkollü ve Canlı Müzikli restoran olur mu?
Mezarlığın dibinde alkollü ve Canlı Müzikli restoran olur mu?
Gazete Kocaeli Kandıra Temsilciliğimize onlarca okuyucumuz tarafından gelen mailler karşısında şaşkınlığımızı gizleyemedik. Okuyucularımızın Seyrekte olan biteni görüntüleyerek Gazetemizin ihbar hattına göndermişler. Bu görüntüleri inceledikten sonra okuyucularımıza telefonla dönerek bir dizi sorular yönelttik. Aldığımız cevaplar oldukça çarpıcı ve çok ciddi iddialar yer alıyor.
İsminin yayınlanmasını istemediği bir vatandaş olayı şu şekilde özetliyor. “Kandıra Çal Köy Seyrek Sahilinde faaliyet gösteren alkollü Kumsal Restoran canlı müzik ruhsatı olmadığı halde canlı müzik çalıyor”. İddialar bunlar da bitmiyor... “Mezarlığın hemen dibine alkollü restoran ruhsatı veriliyorsa diyecek bir şeyimiz yok. Fakat yasalar gereği mezarlık cami ve okulun yakın mesafesine ruhsat verilmiyor. Ama Kandıra Seyrek Kumsal restoran mezarlığın hemen dibinde olmasına rağmen hem alkol hem de canlı müzik hizmeti sunmaya devam ediyor. Daha detaylı konularda iddialar arasında yer alıyor. Bu konular bizi aştığından bunları es geçiyoruz. Mezarlığının dibinde bulunan bu restoranı en güzel bu fotoğraf anlatıyor sanırım.. Bunu Gazetenizde yer verirseniz çok sevinirim. Bu şekilde yetkililer sesimizi duyurmuş oluruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑