Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Mevlüt Girgin kaybolan evini arıyor

Kandıra Aydınlık Mahallesi Kavakdibi Caddesindeki evine 15 gün önce giden evinin yerinde olmadığı görünce Belediye Yetkililerine koşan Girgin, Belediye Başkanı ve yetkililerden tatmin edici bir cevap alamadı.

10 Mayıs 2012 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.641 kez okunmuştur

Mevlüt Girgin kaybolan evini arıyor
Mevlüt Girgin kaybolan evini arıyor
2011 yılında kiracı Haşim Bey tadilat gerekçesiyle evimden çıkmasını istedim. O yıl evin tadilat masrafının yüksek olması nedeniyle bu yıla sarkıtmıştım. Fakat 15 gün önce evine gittiğinde evini yerinde bulamadı. Ve Belediye yetkililerine giderek bu konu hakkında bilgi almak istemiş. Fakat Belediye Yetkilileri bana yani Mevlüt Girgin adına Postaneden Tebligat gönderdiklerini öne sürüyorlar. Bana böyle bir tebligat gelmedi. Belediye Başkanı bir yerel gazetede yalan yanlış beyanat vererek Benim evimin ortağı varmış. Adı Resul Girgin’miş. Benim böyle bir ortağım tanıdığım akrabam yoktur. Başkanın bu beyanatı asılsız ve yalandır.
Başkan Kan’ın bir yerel gazetede şu sözlere yer vermiş. “Bu ev yıllardır boş duruyor. Akşamları baliciler içki içenlerin mekanı haline geliyor. Bu durumdan rahatsızız şikayeti üzerine harekete geçtiğini belirterek 1 yıl önce Belediye encümenin de bu binanın metro bina statüsüne alınması kararlaştırılmış. Söz konusu kararı Mevlüt Girgin ve evin diğer ortağı Resul Girgin’e tebliğ ettiklerini belirten Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan Resul Girgin bize evin kendisinin yıkacağını söyledi. Ancak Girgin hiçbir girişimde bulunmayınca Belediye olarak biz harekete geçerek evi yıktık” dedi.
Mevlüt Girgin “ bu evi Merhum Mehmet Ünal’dan tapu karşılığında 55 bin liraya aldım. Evin tapusu Mevlüt Girgin’e aittir. Hiçbir ortağı ve hissedarı yoktur. Evim tadilat gerekçesiyle boşaltılmıştır. 80 m2’lik evim 2+1 den tek katlı ahşap bir evdi. Belediyenin kendi yanlışını kapatmak için beni suçlarcasına evimin içinde içkicileri balicileri barındırıyormuşum gibi itamlarda bulunmasını ve ortağım varmış gibi göstermesine bir anlam veremiyorum. Kandıra’da bizim evler gibi onlarcası var. Yasal süreci Avukatlarım kanalıyla başlattım. Bundan sonra söz adaletin” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑