Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

“Mevcut hastane daha büyük”

Kandıra Devlet Hastanesi Orhan Mahallesi Kabaağaç yolu üzerinde eski hindi çiftliğinden Sağlık Bakanlığına tesis edilen alanda inşaat çalışmaları önceki ay TOKİ tarafından başlatıldı.

14 Mayıs 2012 Saat: 00:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.164 kez okunmuştur

“Mevcut hastane daha büyük”
“Mevcut hastane daha büyük”
Kandıra Devlet Hastanesi yıllardır ha yapıldı ha yapılacak derken nihayet toki tarafından Orhan Mahallesi Kabaağaç yolu üzerinde eski hindi çiftliği sağlık bakanlığı tarafından tesis edilen yere başladı. Hastane ilk etaplarda 150 yatak yapılması planlanıyordu. Daha sonra 2 etap şeklinde 75 yatak 75 yatak yapılacağı yetkililerce duyuruldu. Daha sonra 50 yatak yapılacağı kararlaştırıldı. Bu da Kandıra halkının ve muhalefetin tepkilerine neden oldu.
İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol “ mevcut Hastanemiz yeterli olmadığı için bu yeni hastanenin yapılmasını istemiştik. Kandıra Devlet Hastanesi İlçemize 150 yatak yapılacağını 3-4 yıl önce AK Parti İl ve İlçe yönetimi millet Vekilleri Kandıra Merkez ve Köylerinde halkımıza müjdeler veriyordu. Biz hastanenin mevcut bulunduğu yere yapılmasını uygun görmüştük. Fakat Kandıra Belediye Başkanı 3-4 yıldan beri Orhan Mahallesi Ahmet Ali Caddesi Güngendüzü mevkiine yapılması için büyük uğraş sarf etti. Sonrasında AK Parti Millet Vekilleri İl Yönetimi ve İlçe Yönetimiyle birlikte Kabaağaç yolu üzerindeki bu çukur yere 150 yatak değil 50 yatak yapılacağını kamuoyuyla duyurdu. Şimdilerde toki tarafından Kandıra Devlet Hastanesinin yapımı İlçemizde başladı. Bizler Mevcut Hastanenin yeterli olmadığı için yeni bir hastaneye ihtiyaç olduğunu söylemiştik. Fakat yeni yapılacak olan hastane mevcut hastaneden daha küçük yapılıyor. Bundan dolayı sağlık bakanlığına Hastaneye Başlamadan önce tekrar gözden geçirilmesini en az 100 yataklı hastanenin yapılmasıyla Kandıra’nın hastane sorunu çözüleceğini düşünüyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑