Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

METEM’den emeği geçenlere teşekkür

Kandıra Anadolu Teknik Lisesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde yapılan programda hizmetlerinden dolayı emeği geçenlere plaket verildi.

5 Mart 2013 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.922 kez okunmuştur

METEM’den emeği geçenlere teşekkür
METEM’den emeği geçenlere teşekkür
Kaymakamlık Kız Öğrenci Yurdu, il özel idare tarafından alınarak yapılan tadilatlarla sınıflara dönüştürülmüştü. Bu şekilde METEM’in kapasitesi 250 kişi arttırılmış, daha fazla öğrenciye eğitim imkânı sağlanmıştı. METEM Okul Müdürü Kemal Atış, bir program düzenleyerek, okulun gelişmesine katkı sağlayan İl Genel Meclis Üyesi A.Haluk Şen, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Günay ve okul aile birliği eski başkanı Aysel Yapar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
BÖLÜMLER GEZİLDİ Erkek öğrenci pansiyonunda ikram edilen yemeğin ardından okula yeni kazandırılan Erkek Öğrenci Pansiyonu, Elektrik- Elektronik Teknolojisi/Giyim Üretim Teknolojisi Atölyeleri, Konferans Salonu, Muhasebe ve Finansman, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Mesleki Eğitim Merkezi, Anadolu Teknik Lisesi bölümleri gezildi.
YÜZDE 40’I METEM’DE Kemal Atış yaptığı konuşmada çok modern bir yurt kazandıklarını, modern atölyelerde ve laboratuarlarda eğitim-öğretim yapma imkânına sahip olduklarını ve okulun öğrenci kapasitesinin arttığını, Kandıra’da bulunan lise öğrencilerinin yüzde 40’ı ATL METEM’de okuduğunu belirtti.
TEŞEKKÜR ETTİ Öğrencilere en iyi imkanları saplamanın temel amaçlarını olduğunu söyleyen Kemal Atış, bu konuda kendilerine destek veren İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Haluk Şen, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Günay ve Okul-Aile Birliği eski Başkanı Aysel Yapar’a teşekkür etti.
OKULA YENİ BÖLÜM Atış, Gıda Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulma çalışmalarını ve Kandıra’nın turizm bölgesi olma yolundaki gelişmesini izlediklerini ve yakın bir zamanda bu alanlarla ilgili okula bölüm açmayı planladıklarını belirtti. Kemal Atış “Sayın valimiz, sayın kaymakamımız, il milli eğitim müdürümüz ve inşaat mühendisi Yusuf Bozdoğan’a da desteklerinden dolayı minnettarız” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑