Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Cafer Kuzu atandı

Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Cafer Kuzu, görevine başladı.

18 Kasım 2015 Saat: 12:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.522 kez okunmuştur

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Cafer Kuzu atandı
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Cafer Kuzu atandı

İlimizde Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde müdür yardımcılığı yapan Cafer Kuzu, girdiği yöneticilik sınavlarında başarılı olarak ilk tercihi olan Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürlüğüne atandı. Geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Kuzu, okula kayıtlı 246 öğrencinin başarısı için ve okulun eğitim kalitesi arttırmak için kolları sıvadı.

 

HEDEFİMİZ EĞİTİM KALİTESİNİ ARTTIRMAK

Kandıra’nın ilk tercihi olduğunu söyleyen Kuzu, “Kandıra çok sakin, küçük ve şirin bir ilçe. Bu nedenle Kandıra’yı çok istedim. Atandığım için de kendimi şanslı hissediyorum. Amacımız çocuklara ve okulumuza layıkıyla hizmet edip görevimizi yerine getirmek. Hedefimiz okulumuzu üniversite başarısında Kandıra’da birinci okul yapmak. Okulun eğitim kalitesini arttırmak ve pansiyonda kalan öğrencilerimizi aile ortamında kendi evindeymiş gibi rahat hissettirmek. Eğer yapabilirsem okulumuzun fiziki yapısını geliştirerek herkesin tercih edeceği bir okul haline getirebilmek başlıca hedeflerimizdir” dedi.

 

CAFER KUZU KİMDİR?

1978, Kütahya’nın Simav ilçesi doğumlu. 2000 yılında Tarih öğretmeni olarak Hakkari Şemdinli’de göreve başladı. 2001 yılında ise Kocaeli’ye atanarak çeşitli ilçelerde görev yaptı. Son olarak Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde müdür yardımcılığı yapan Kuzu, Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürlüğüne atandı. Bekar.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
bir yol açacağız 18.11.2015 15:10
yüreğindeki azmin ve enerjinle çok güzel şeyler başaracağına inanıyorum . sende bu potansiyeli görüyorum. başarıların devamını diliyorum.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑