Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Meral Akşener, CHP İle İttifak Kapısını Kapattı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermesine tepki göstererek CHP ile ittifak kapılarını kapattığını açıkladı. Akşener, "Herkeslere selamlar gitti, biz hariç." dedi.

9 Kasım 2023 Saat: 09:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 493 kez okunmuştur

Meral Akşener, CHP İle İttifak Kapısını Kapattı
Meral Akşener, CHP İle İttifak Kapısını Kapattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kurultayda yaptığı konuşmada Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya selam göndermesi, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i kızdırdı. Kulislerde Kılıçdaroğlu döneminin ardından iki partinin tekrar ittifak yapabileceği konuşulurken Akşener grup toplantısında, "Herkeslere selamlar gitti, biz hariç. Zaten sadece o yan yana gelmenin bundan sonra çok zor olduğunun bir işaretidir" ifadelerini kullandı.

İTTİFAK İDDİALARI KONUŞULUYORDU
Seçim öncesi 6'lı Masa'da yan yana oturan İYİ Parti Meral Akşener ve eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun arası, seçim mağlubiyetinin ardından bozulmuştu. Kılıçdaroğlu hafta sonu kurultayda genel başkanlık koltuğun Özgür Özel'e kaptırırken, kulislerde iki partinin yerel seçimlerde ittifak yapabileceği konulmaya başlandı.

"BUNDAN SONRA KİMSEYE KEFİL OLMAYIZ"
Ancak bugün grup toplantısında konuşan Akşener, Özel'in kurultayda kürsüde "Osman Kavala'ya, Selahattin Demirtaş'a selam olsun." sözlerini anımsattı. Akşener ittifak kapılarını kapatarak "Herkeslere selamlar gitti, biz hariç. Zaten sadece o, yan yana gelmenin bundan sonra zor olduğunun işaretidir. Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayız. Siz isteseniz bile ben olmam. Kişisel ikbal siyasetini de, ittifak diye paketlenen menfaat ilişkilerini de tek tek yıkacağız. Bize İYİ Partimizi kurduran, memleketi sokak sokak gezdiren, bize durmayı yasaklayan inadımız işte bundandır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑