Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Meral Akşener 6'lı masayı dağıttı: Boyun eğmeyeceğiz...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. 6'lı masayı dağıtan Meral Akşener, "İYİ Parti dayatmaya mecbur bırakılmış, tercihe zorlanmıştır. Elbette buna boyun eğmeyecektir” dedi.

3 Mart 2023 Saat: 15:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 781 kez okunmuştur

Meral Akşener 6lı masayı dağıttı: Boyun eğmeyeceğiz...
Meral Akşener 6'lı masayı dağıttı: Boyun eğmeyeceğiz...

6'lı masanın 12. toplantısı sonrası ortak aday konusunda uzlaşıldığı ve ismin 6 Mart'ta açıklanacağı duyuruldu. Toplantı sonrası CHP ve İYİ Parti cephesinde görüşme trafikleri sürerken İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de katıldığı Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Akşener toplantı sonrası açıklamasında, "İYİ Parti dayatmaya mecbur bırakılmış, tercihe zorlanmıştır. Elbette buna boyun eğmeyecektir” dedi.

"5 SİYASİ PARTİ KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI DİLE GETİRDİ"
Kritik toplantı sonrası açıklama yapan Akşener'in açıklamaları şöyle: En sonda söyleyeceklerimi en başta söyleyeyim. İYİ Parti kıskaca alınmış. Bir tercihe zorlanmıştır. Buna boyun ermeyecektir. Ucube zihniyete karşı ayakta durmaya devam edeceğiz.

'İYİ PARTİ DAYATMAYA BOYUN EĞMEYECEKTİR'
Her zaman olduğu gibi dimdik duruyoruz. Bizim yolumuz dün de aynıydı bugün de aynı. Ceketimi assam aday ederim diyenlerin karşısındayız. Biz bugünlere dayatmaya direnerek geldik. Biz bugünlere alışılmış yenilgilere karşı çıkarak geldik. Dün gerçekleşen toplantıda adayın kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti Kılıçdaroğlu'nun adaylığını dile getirdi.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA SESLENDİ
Sayın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli başkanlarım, siz milletin iradesi ile seçildiniz. Tüm engellere rağmen çok çalıştınız. Milletimizi enkazından altında bile yalnız bırakmadınız. Kritik kırılmanın eşiğinde millet sizi göreve çağırıyor. 6'lı masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıl platformu olmaktan çıkmış, tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönüşmüştür. Üzülerek söylüyorum ki dün itibarıyla 6'lı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir.''

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑