Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Mehtap Memiş, CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı mı?

Kandıra siyasetinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ederken Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylarının da isimleri yavaş yavaş netlik kazanıyor.

1 Aralık 2023 Saat: 10:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.588 kez okunmuştur

Mehtap Memiş, CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı mı?
Mehtap Memiş, CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı mı?

CHP Kandıra'da belediye başkan aday adaylığı düşünen siyasilerin başvuruları ile birlikte ilçemizde hareketlilik başlayacak. 31 Mart Yerel seçimlerine zaman yaklaştıkça Kandıra siyasetinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

28. Dönem CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehtap Memiş’in ismi siyasi ve kamuoyu tarafından CHP Kandıra belediye başkanlığı'nda öne çıkıyor. Kandıra siyasetinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ederken Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylarının da isimleri yavaş yavaş netlik kazanıyor. Mehtap Memiş’in 4 Aralık pazartesi günü Kandıra belediye başkan aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

MEHTAP MEMİŞ KİMDİR?

1966, Kandıra doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kandıra’da tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü mezunu. 1989-1994 yılları arasında Kandıra Mal Müdürülüğü’nde çalıştıktan sonra kurum değişikliği yaparak 26 yıl boyunca Halk Bankası’nda çalıştı.

Kandıra Şube Müdürlüğü, Kocaeli Bölge Koordinatörlüğü bireysel bankacılık bölüm müdürlüğü ve Gölcük Şube Müdürlüğü yaptı. Buradan 2 yıl önce emekli oldu. 28. Dönem CHP Kocaeli milletvekili Aday adayı oldu. Kandıra’da ikamet eden, evli ve 2 kız çocuk annesi olan Mehtap Memiş aynı zamanda, CHP Kandıra eski belediye meclis üyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şubesi eski başkanı olan emekli öğretmen, merhum Ramis Memiş’in gelini.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑