Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Mehtap Memiş aday adaylığını açıkladı

Kandıra CHP örgütünün sevilen isimlerinden olan Mehtap Memiş, milletvekili aday adaylığını duyurdu

21 Mart 2023 Saat: 18:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.959 kez okunmuştur

Mehtap Memiş aday adaylığını açıkladı
Mehtap Memiş aday adaylığını açıkladı

CHP Kandıra İlçe Başkanlığı binasında CHP örgütünün sevilen isimi Mehtap Memiş tarafından gerçekleştirilen basın toplantısına CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, CHP Kadın Kolları Başkanı Neşe Açıkgöz ve CHP ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

ADAY ADAYLIĞIMI İLAN EDİYORUM
CHP Kandıra İlçe Başkanlığında aday adayı olduğunu açıklayan Mehtap Memiş konuşmasında,“Çok sevgili ve saygıdeğer Kandıra halkı, Değerli Büyüklerim, Değerli Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Sevgili Kardeşlerim, Hanımefendiler, Beyefendiler, çok kıymetli gençler, Beni yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerim hoş geldiniz.

KANDIRA’NIN EVLADIYIM
Uzun ve zorlu bu süreçte Sayın İlçe Başkanımın ve yönetim kurulunun desteğiyle aldığım kararla karşınızdayım. Birçok önemli siyasetçi yetiştirmiş ve ülkeye hizmet etmiş bir ilçe olarak Kandıralı hiçbir kadın siyasetçimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Temsil edilmemesi, bu kararımın doğruluğunu daha da perçinledi. Birçoğunuzun bildiği gibi ben, bir devlet bankasında uzun yıllar yöneticilik yapmış ve 2 yıl önce emekli olmuş, doğma büyüme, gururla bir daha söylüyorum. Kandıra’nın evladıyım. Eşim ve ailelerimizde öyle.

DAHA FAZLA GÖRMEZDEN GELEMEZDİM
Ülkemizin gidişatının ve düşmüş olduğu vahim durumun hepimiz farkındayız. Devlet Kurumlarına olan inancımızı tamamen yitirmiş olmamız, gelecek ve güvenlik endişelerimiz, mutfaktaki yangın, durmak bilmeyen fiyat artışları. Özellikle de Maraş depreminde binlerce vatandaşımızı tedbirsizlik ve rant uğruna yitirmiş olmamız. Eğitimden, sağlığa her yanı dökülen hükümet politikalarını eleştirmenin bile yasak olduğu bir ülkede, 2 kız evlat sahibi bir anne olarak artık elimi taşın altına koymam gerektiğini daha fazla görmezden gelemezdim.

İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN BURADAYIM
Kadınların mükemmel planlama ve uygulama kabiliyetini kullanmak üzere buradayım. Ezilen, dövülen, şiddete maruz kalan, katledilen tüm kadınlarımızın haklarını aramak için buradayım. Hukuk ve adalet alanında tek adamcılığın yol açtığı keyfi düzeni bozmak için buradayım. Hürriyet için binlerce evladı şehit olmuş bir vatanın, her ferdinin hak ettiği ifade özgürlüğü için buradayım.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Aslında tek tek saydığım her şeyi fazlasıyla kapsayan Atatürk İlke ve Devrimlerine son nefesime kadar sahip çıkmak için buradayım. Cumhuriyet kadını olarak üzerime düşen görev ve sorumluluğun farkındayım. Ailem, gelecekleri adına yola çıktığım 2 kızım, İlçe örgütüm, İlçe başkanım Gülay hanım, Kadın kolları ve Gençlik kolları başkanlarım, tüm dostlarım ve hemşehrilerim, sizlerden aldığım güçle; Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum. Geldiğiniz ve bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Birlikte yol alacağız. Birlikte başaracağız.” ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑