Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Mehmet Ellibeş'ten il kongresi yorumu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli teşkilatları olarak hasretle beklediğimiz liderimizi 8 Kasım’da Kocaeli’de ağırlamak bizler için büyük bir onurdur” dedi.

16 Ekim 2020 Saat: 01:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.561 kez okunmuştur

Mehmet Ellibeş'ten il kongresi yorumu
Mehmet Ellibeş'ten il kongresi yorumu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe kongrelerinin tamamlanmasından sonra Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve her fırsatta il kongresi için hazır oldukları mesajı ilettiklerini belirterek şunları söyledi: “ Pandemi nedeniyle çok hassas bir dönemde ilçe kongrelerimizi 15 gün gibi kısa sürede tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık. Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna uygun şekilde AK Parti teşkilatları olarak gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu anlamda il kongremizle ilgili de her an yapılacak gibi hazır olduğumuzu Genel Merkezimize paylaştık.
MUTLUYUZ
Bugün grup toplantımızda bizzat Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 8 Kasım tarihi açıklandı. Çok mutluyuz. Mutluluğumuz bu büyük şölene Cumhurbaşkanımızın da katılacak olmasıdır. Kartepe’den Çayırova’ya Karamürsel’den Kandıra’ya teşkilatımız bütün dünyada mazlumların sesi olan Cumhurbaşkanımızı ağırlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyor” dedi. Ellibeş, kongrenin yeri ve saatiyle ilgili bilgilerin gerekli görüşme ve değerlendirmelerden sonra açıklanacağını ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑