Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Bursa’da

Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 75 öğrencisini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle Bursa’ya geziye götürdü.

25 Mart 2013 Saat: 23:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.320 kez okunmuştur

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Bursa’da
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Bursa’da
Kafile başkanlığını okul müdürü Mete Domaç’ın yaptığı gezide öğrencilerle birlikte müdür yardımcısı Mesut Aslan öğretmenlerden; Aynur Güzel, Mustafa Ünal, Uğur Okkirman ve Emine Baltürk de bulundular. Öğrenciler Bursa’da Ulu cami, Yeşil Cami, Emir Sultan, Orhan Gazi Türbesi, Osman Gazi Türbesi ve Tophanenin yanında turistik yerleri de gezip inceleme imkanı buldular. Gezi boyunca öğrencilere tarihi camiler ve diğer turistik yerler hakkında oldukça önemli bilgiler verilirken, öğrenciler ilk defa gelip gördükleri yerlere hayran kaldılar. Neşeli ve oldukça mutlu görülen öğrenciler Bursa sokaklarında tarihi yerleri bir biri ardına dolaştılar. Özellikle Ulu Cami hakkında gezi rehberinin anlattıklarını çok dikkatli dinleyip çok önemli bilgiler edinen öğrenciler hayranlıklarını dile getirdiler. Günün sonunda oldukça neşeli bir şekilde tekrar Kandıra’ya geri dönerken okul idaresinden gezilerin devam etmesini istediler.
Gezi hakkında bilgi veren okul müdürü Mete Domaç; “Öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediyemize temin ettikleri araçlar için şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Ülkemizin değişik yerlerindeki tarihi ve turistik yerlerimizi öğrencilerimize anlatmanın yanında gezdirerek daha iyi öğrenmelerini ve ülkemizi iyi tanımalarını amaç edindik. Bu tür gezilerimizi ileriki günlerde imkanlarımız ölçüsünde öncelik Çanakkale Şehitliği olmak üzere devam edecek. Öğrencilerimizin ülkemizin özellikle ilçemize yakın olan tarihi ve turistik yerlerini gezmelerini ve tanımalarını istiyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑