Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Mefkûre öğrencileri hünerlerini sergiledi

Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şubesi, öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler etkinlikte hünerlerini sergiledi

6 Ocak 2013 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.112 kez okunmuştur

Mefkûre öğrencileri hünerlerini sergiledi
Mefkûre öğrencileri hünerlerini sergiledi

Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şubesi, Turan Güneş Kültür Merkezi’nde öğrenci ve velilerine yönelik “Mefkûre ile Kandıra” isimli etkinlik düzenledi. Öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapılan etkinliğe katılım yoğundu. Geceye Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, okul müdürleri, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı. Gecede açılış konuşmasını Yağız yaparken, Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şube Müdürü M. Şükrü Can ise duygularını katılımcılarla paylaştı.
MUHTEŞEM GÖSTERİ Etkinlik, Mefkûre Dershaneleri’nin çalışmalarını anlatan slayt gösterisiyle başladı. 7. sınıf öğrencisi Tuğçe Zorlu, ‘Emine Bacı’ adlı şiirini seslendirdi. 6. sınıf öğrencisi Mustafa Egemen Uztürk’ün gitarı eşliğinde 7.sınıf öğrencileri Nefise Ocak ve Yaren Karadağ, ‘Caddelerde Rüzgar’ adlı şarkıyı seslendirdi. Ardından 8. sınıf öğrencileri Hamza Demirbaş, Nimet Sümeyye Kayar ve Ayşegül Koçyiğit’in yer aldığı ‘Mutlu aile’ adlı tiyatro oyununu canlandırıldı. 12. sınıf öğrencisi Hüseyin Zorlu ve Savaş Çetin ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’ adlı şarkıyı seslendirdi.
HEDİYELER VERİLDİ Gecede aynı zamanda Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şubesi’nin 2011-2012 eğitim öğretim yılında yapmış olduğu sınavda dereceye giren öğrencilere aileleri tarafından hediyeleri verildi. Mefkûre Dershaneleri’nin tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarının hatıra fotoğrafı ile gece son buldu. Geceye katılan tüm öğrenci ve veliler büyük bir memnuniyetle salondan ayrıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑