Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Mefkûre Dershanesi, velileri gururlandırdı

Mefkûre Ders

14 Ocak 2014 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.811 kez okunmuştur

Mefkûre Dershanesi, velileri gururlandırdı
Mefkûre Dershanesi, velileri gururlandırdı
Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şubesi, öğrencileri sınav stresinden biraz olsun uzaklaştırmak ve motivasyon sağlamak için Turan Güneş Kültür Merkezi’nde öğrenci ve velilerine yönelik “Mefkûre ile Kandıra” isimli bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, HASAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Eren, okul müdürleri, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Gecede açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız yaptı. Yağız, bu tür etkinliklerin öğrenciler için çok faydalı olduğunun altını çizerek, etkinliği düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Gecenin anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı ise Mefkûre Dershaneleri’nin bağlı olduğu HASAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Eren yaptı.
ŞİİRLER OKUNDU Etkinlik, Mefkûre Dershaneleri’nin çalışmalarını anlatan slâyt gösterisiyle başladı. Ardından 5. sınıf öğrencilerinden Samet Aktaş “İstiklâl Marşı” şiirini seslendirdi. 11.Sınıf öğrencilerinden Güven Çetin ‘Mevlana ile Şems ‘in muhabbetini’, Hakan Can Gırgırlar ise Mevlana’nın ‘’Etme’’ şiirini seslendirdi.
TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ 7. sınıf öğrencilerinden Ayberk Can Ak, Burak Can Tiryaki ve 8.sınıf öğrencilerinden Eda Aleyna Balcan ve Serap Gümüş yer aldığı “Pazarlamacı Çocuk ” adlı tiyatro oyunu canlandırıldı. 8. Sınıf öğrencilerinden Gizem Özen “Sol Yanım Acıyor” adlı şiiri seslendirdi. 8.sınıf öğrencilerinden Zehra Özaydın, Ceyda Yıldırım, Nefise Ocak ve Yaren Karadağ tarafından türküler seslendirildi.
TİYATRO VE YARIŞMA YAPILDI 7. sınıf öğrencilerinden Önder Karaca, Ayberk Can Ak, Hasan Açıkgöz, Hasan Kutay Eren, Emir Han Arıcı, Egemen Uztürk, Osman Furkan Çiçek, Aziz Öztürk, Ahmet Eren Bir ve Uğur Şen dans gösterilerini sergiledi. “Üniversite Durağı ” adlı tiyatro oyununu ise 10.sınıf öğrencilerinden Nezaket İlaslan ve 11. Sınıf öğrencilerinden Mustafa Arslan canlandırdı. Gecede Akılmatik grubu 5.,6.,7. ve 8. sınıf velilerinin katıldığı “Veliler Yarışıyor” adında küçük bir yarışma gerçekleştirildi.Yarışmada birinci olan ve diğer tüm katılan velilere hediyeleri verildi.
İLAHİLER OKUNDU 6. sınıf öğrencilerinden Ahsen Dilara Halıcı “Sen Yoktun Sultanım” adlı şiiri seslendirdi. Son olarak 6. sınıf öğrencilerinden Hilal Taşdelen, Ömer Taşdelen, Beyza Uzan, Ahsen Dilara Halıcı, Buse Nur Gökçe, Utku Aktaş, Alperen Demirel, Berat Demiröz, Sinem Turan, Ahmet Önal, Aybüke Sevilmiş, 2. sınıf öğrencilerinden Melis ve Ceren Öz, 7. sınıftan Elif Buse Çakır ve 8. sınıftan Ceyda Yıldırım eşliğinde “571’de Bir Güneş Doğdu” ve ardından “Anne Baba Duası” adlı ilahiler seslendirilerek gece renklendi. Gecede görev alan Mefkûre Dershaneleri tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarının hatıra fotoğrafı ile gece son buldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑