Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Mefkûre’den SBS-LYS Başarısı

Özel Sakarya Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da SBS ve LYS yerleştirme sonuçlarına göre birçok Kandıralı öğrenciyi değişik lise ve üniversitelere yerleştirdi.

28 Ağustos 2012 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.851 kez okunmuştur

Mefkûre’den SBS-LYS Başarısı
Mefkûre’den SBS-LYS Başarısı
Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Özel Sakarya Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şube Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre SBS’ de toplamda 6 öğrenci Fen Liselerine,3 öğrenci Sosyal Bilimler Liselerine, 12 öğrenci Anadolu Öğretmen Liselerine, 31 öğrenci Anadolu Liselerine, 12 öğrenci Sağlık Meslek Liselerine, 2 öğrenci Anadolu İmam Hatip Liselerine, 7 öğrenci Anadolu Meslek-Teknik Lise ve 1 öğrenci de Ticaret Meslek Liseleri olmak üzere toplamada 74 öğrencinin, LYS’de ise Sağlık, Mühendislik, Hukuk, Öğretmenlik ve Ekonomi başta olmak üzere çok değişik alanlardaki fakültelere toplam 58 öğrenci yerleşti.
Özel Sakarya Mefkûre Dershaneleri Kandıra Şube Müdürü M. Şükrü CAN, konu ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Kandıra’da başarının her geçen yıl yükseldiğini, bu yükselişte emeği geçen başta değerli mesai arkadaşlarım olmak üzere, öğrenci ve velilerimizi, ayrıca tüm milli eğitim camiasını yürekten kutluyorum. Bizler Kandıra’nın öğrencilerine inanıyor ve güveniyoruz. Başarımız artarak devam edecek.” şeklinde ifade etti. Yerleşen öğrencilerden bazıları şunlar; SBS’ de Serhat Öncü ve Burcu Emektar İzmit Körfez Fen Lisesi, Hümeyra Açıkgöz Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi, Necati Behlül Cici Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi, Kübra Zengin Bozüyük Fen Lisesi, Sevda Üresin Gölcük Fen Lisesi, Hatice Açıl, Ezgi Kurtboğan ve Su Öykü Demir ise Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesine yerleşirken LYS’ de ise Aynur Oltan Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fatih Erol Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Hukuk, Alime Çıtır Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Hasan Öksüz Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Burcu Kol Dumlupınar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Celal Fırat Kaş Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği, Zeynep Kayı Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği, Kübra Akyıldız Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Şehriban Ceylan Sakarya Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler, Hatice Özyurt Anadolu Üniversitesi İktisat (İngilizce) ve diğerleri…
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑