Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Mavi Köşe personeli hijyen eğitimi aldı

Mavi Köşe Lezzet Lokantası’nda çalışan personellere Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hijyen Eğitim Kursları verildi.

1 Mayıs 2014 Saat: 17:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.182 kez okunmuştur

Mavi Köşe personeli hijyen eğitimi aldı
Mavi Köşe personeli hijyen eğitimi aldı
Kandıra Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve birçok sektör çalışanları için kanunen 5 Temmuz’a kadar alınması zorunlu olan Hijyen Eğitim Kursları Mavi Köşe Lezzet Lokantası’nda çalışan personele de verildi. İş yerinde düzenlenen eğitim programına firmada görev yapan 24 aşçı katıldı. Toplum Sağlığı Uzmanı Fatih Kan tarafından verilen sekiz saatlik Aşçı Hijyen Eğitimi sonrası kursa katılan aşçılara belge verildi.
EĞİTİM ZORUNLU Eğitimlerin farklı sektörlerde 1 Temmuz’a kadar devam edeceğini açıklayan Kan, gıda üretim ve perakende iş yerleri, lokantalar, insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suların üretimini yapan iş yerleri ile kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, masaj, güzellik salonu, otel, misafirhane, dövme ve piercing yapan ve pansiyon çalıştıranların da hijyen eğitimini almak zorunda olduklarını belirtti. Bu eğitimi almayan kişilerin iş yerlerinde çalışamayacağını ifade eden Kan, iş yeri sahipleri ve işletenleri, çalışanların hijyen eğitimi almasından ve belgeli olarak çalıştırılmasından birinci derece sorumlu olacağını kaydetti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑