Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Mavi Bayraklı sahilde kulaçlar birincilik için atıldı

Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası Kandıra etabı ile başladı.

19 Ağustos 2013 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.716 kez okunmuştur

Mavi Bayraklı sahilde kulaçlar birincilik için atıldı
Mavi Bayraklı sahilde kulaçlar birincilik için atıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 18, 23 ve 25 Ağustos tarihlerinde mavi bayraklı sahillerinde organize ettiği Açık Su Yüzme Şampiyonası`nın ilk etabı önceki gün yüzüldü. İlk yarış Kandıra Cebeci Halk Plajı`nın bin metrelik zorlu parkurunda gerçekleştirildi. 12 kategoride yapılan yarışa aralarında Türkiye Yüzme Federasyonu`na bağlı 101 yüzücü katıldı.
KARAOSMANOĞLU VE ÇİNTİMAR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Yüzme İl Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirdiği Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası`nın ilk etabını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara da izledi.
AKP`LİLER DE İZLEDİ Yarışları ayrıca Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, başkan danışmanı Nermin Tol, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, AKP Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Kesen, Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zafer Sevil de takip etti.
KULAÇLAR BİRİNİCİLİK İÇİN Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker İmirze, Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kater, Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Seyfi Kıvılcım ile çok sayıda vatandaş izlerken, sporcular birincilik için kulaç attı. Yarışa aralarında Türkiye Yüzme Federasyonu`na bağlı lisanslı sporcular ile vatandaşların oluşturduğu 101 yüzücü katıldı.
GÜVENLİK KOKEM`DEN Yarış boyunca KOSKEM güvenliği sağlarken bot, cankurtaran ve dalgıçlar ile 14 zodyak hazır bekledi. Yarış sonunda 12-14 bayanlarda birinci Nilay Erkal, olurken, erkeklerde aynı yaş grubunda birinciliği Harun Karadil elde etti. Aynı yaş grubunda bayanlarda ikinci Ceren Cenaplı, üçüncü ise Ezgi Şen oldu. Bu yaş grubunda erkeklerde ikinciliği Deniz Şeremetlioğlu, üçüncülüğü de İsmail Buğra Aytepe elde etti.
12 KATEGORİDE YAPILDI Yarışlara 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katıldı. Bay ve bayan olmak üzere toplamda 12 kategoride gerçekleşen yarışlarda tüm sporcuların dereceleri tek tek belirlendi. Öte yandan Cebeci Köyü de beldelerinde yapılan yüzme yarışmasına anlamlı bir jest ile karşılık verdi. Köy muhtarı Firdevs Kanyılmaz, yarışmada birinci olan bayan yüzücülere köy adına birer çeyrek altın taktı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑