Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Mağdurlar adliyeyi karıştırdı

Kandıra’da Kundaklama sonucu şüpheli olarak göz altına alınan R. S. tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. İlk mahkeme de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu da Kandıra’yı karıştırdı.

4 Temmuz 2012 Saat: 21:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.282 kez okunmuştur

Mağdurlar adliyeyi karıştırdı
Mağdurlar adliyeyi karıştırdı
Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde spot mobilya mağazası 4 ay önce kişi ve kişilerce molotof kokteyi atılarak kundaklanmıştı. Ahmet Yazıcı’nın 2 katlı iş yeri tamamen yanarken hemen yanında bulunan Suat Karaca ve Mahmut Kemal Al’ın iş yerleri de büyük ölçü de zarar görmüştü. Oflu Muzaffer Lakaplı Ahmet Yazıcı ’nın 1000 m2’lik iş yeri tamamen yanarken 250 Bin TL zarar tespit edildi. 70 bin TL’lik alacak defteri de yanarak kül oldu. Suat Karaca’nın ise 4 Bin TL zararı olduğu Mahmut Kemal Al’ın ise 10 Bin TL zararı olduğu öğrenildi.
MAHKEMENİN KARARINA TEPKİ Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğünün olayın hemen ardından başlattığı operasyon sonrasında 1-1,5 Ay içerisinde R. S. Muğla’nın Datça İlçesinde şüpheli olarak göz altına alınmıştı. Göz altına alınan R. S. Kandıra Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilen R. S. İlk mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme kararına tepki gösteren Oflu Muzaffer Lakaplı Ahmet Yazıcı “ ben 3 aydan beri nasıl yaşadığımı siz biliyor musunuz. İş yerimi ekmeğimi kaybettim. 250-300 bin TL zararım var. Size birisi 2 bin TL zarar verse siz bu kişiyi serbest bırakır mısınız” diyerek hakime tepki gösterdi. Yazıcı, güvenlik görevlileri tarafından Adliye’den çıkartıldı. “3 AYDAN BERİ NASIL YAŞIYORUM” Oflu Muzaffer Lakaplı Ahmet Yazıcı Gazetemiz Kandıra Temsilciliği arayarak yanan iş yerinde yetkililere ver yansın etti. Yazıcı, “3 aydan beri nasıl yaşadığını bir ben bir Allah bilir, evim kira iş yerimi kaybettim, çocuklarım ve ailem perişanız. 2-3 kişi dışında bana kimse sahip çıkmadı. Şüpheli olarak göz altına alınan R. S ise serbest bırakıldı. Bu ne biçim adalet” diyerek yetkililere sitem etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑