Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Lokmalı Muhtarı Özer, kızını evlendirdi

Kandıra’nın tanınan ve sevilen Lokmalı Mahalle Muhtarı İrfan Özer kızı Elif Özer, Mertcan Oskay ile hayatını birleştirdi.

5 Kasım 2023 Saat: 13:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.339 kez okunmuştur

Lokmalı Muhtarı Özer, kızını evlendirdi
Lokmalı Muhtarı Özer, kızını evlendirdi

Kandıra’nın tanınan ve sevilen Kandıra Lokmalı Mahalle Muhtarı İrfan Özer ve İlknur Özer çiftinin biricik kızları Elif Özer ile Şehriban Oskay ve Ersin Oskay çiftinin oğulları Mertcan Oskay görkemli bir düğün cemiyeti ile dünya evine girdi. Çiftin kına gecesi Kandıra Namazgâh Kültür Merkezi’nde düğün törenleri ise Kaynarca Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Cemiyete Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Adnan Kaçan, İSU Kandıra Şube Müdürü Cemalettin Ölmez, İSU İzmit Şube Müdürü Hakan Kocatürk, Ak Parti ilçe başkanı Alper Tokgöz, Ak Parti İlçe Kadın kolları başkanı Nilgün Gürcan ve çok sayıda muhtar, kamu görevlisi ve her iki ailenin yakın dost ve akrabaları yoğun katılım sağlayarak genç çifti tebrik etti.

 Alkışlar eşliğinde ilk danslarını yapan genç çiftin mutluluğu yüzlerine yansırken, her iki ailenin yakınları genç çifti takı yağmuruna tuttu. Evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Özer ve Oskay aileleri, gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Elif Özer ve Mertcan Oskay çifti, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑