Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Levent Gödek: Kaldığımız yerden devam!

Yeniden Refah Partisi 3.sıra Millet Vekili Adayı Levent Gödek Kocaeli seçimlerine ilişkin teşekkür mesajında bulundu

16 Mayıs 2023 Saat: 16:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.659 kez okunmuştur

Levent Gödek: Kaldığımız yerden devam!
Levent Gödek: Kaldığımız yerden devam!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli 3.sıra Millet Vekili Adayı ve Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek Kocaeli seçimlerinin ardından teşekkür mesajı verdi. Veerilen mesajda şu ifadeler yer aldı: "Yeniden Refah Partisi olarak önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refahından taviz vermeden birlik ve beraberlik içinde Memleketimiz için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

EKONOMİK DESTEĞİMİZ YOKTU
İlk kez seçimlere katıldık. Bir kaç sıfır geriden başladığımızın farkındaydık. Kadın kollarımız yoktu, Gençlik kollarımız yoktu, sandık başlarında müşahitlerimiz yoktu. Bizde sahaya ona göre çıkıp ona göre hazırlandık. Sonuç olarak Memleketimizden 1. sıra adayımız "Mehmet Aşıla Bey'i Millet Vekili çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Seçim süreci boyunca belki yalnızdık, acemiydik, sıfırdan başlamıştık ekonomik desteğimiz yoktu ama hedeflerimiz, umutlarımız vardı. Allah'ın izni ve siz çok saygıdeğer hemşerilerimizin desteğiyle bu sonuçlara ulaştık.

KANDIRA SİYASETİ BEKİRDERE’DE BİTMİYOR.
Bizimle birlikte yol yürüyen, bizlere destek veren başta ailem, bizden hiçbir desteğini esirgemeyen değerli büyüğüm Mehmet Aras Başkanım ve çok değerli hemşerilerimle birlikte, Sandıktan çıkan bu sonuçlar doğrultusunda Kandıra siyasetinin, Kandıra da başlayıp Bekirlere de bittiğini zannedenlere iyi bir mesaj verdiğimizi umuyorum.

SELAM OLSUN
Selam olsun Kandıra'mızın 96 Köy ve 330 mahallesine. Selam olsun Bekirdere' ye, Yeşilova’ ya Yenişehir' e, İzmit' e.Selam olsun Derince' ye Gölcük'e Gebze'ye, Çayırova’ ya, Selam olsun Dilovası'na Kartepe' ye, Karamürsel'e, Körfez'e, Başiskele' ye... Selam olsun bizlere desteğini esirgemeyen 500 Bin Kandıra Kökenli hemşerime Selam olsun Partimize gönül veren seçmenimize Selam olsun bizleri biz yapan herkese Herşey Kocaeli'miz ve KANDIRAMIZ için Rabbim hepinizden razı olsun"

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑