Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kurt, Kandıra’da muhtarlardan destek istedi

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve İl Yöneticileri, Kandıra Muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi

14 Ocak 2022 Saat: 09:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.789 kez okunmuştur

Kurt, Kandıra’da muhtarlardan destek istedi
Kurt, Kandıra’da muhtarlardan destek istedi

Başkan Yunus Emre Kurt, Kandıra muhtarlarının yoğun katılım sağladığı kahvaltı programında değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Yunus Emre Kurt: “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile 28 Temmuz günü MHP Kocaeli İl Başkanı olarak görevlendirildim. Bizim İl Başkanı olarak görevlendirilmemizin birçok önemli tarafı bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi bizim genç yaşta olmamızdır. Siyasetin gençleşmesini isteyenler açısından bizim bu göreve layık görülmemiz bir umut oldu. İkincisi ise Ülkü Ocakları İl Başkanıyken MHP İl Başkanı olmamdır. Camiamızın kökenini teşkil eden Ülkü Ocaklarının il başkanıyken doğrudan MHP İl Başkanı olarak görevlendirilmem tüm Ülkücü Milliyetçi camiada sevinç ile karşılanmıştır.

MHP GÜÇLÜ OLURSA TÜRKİYE GÜÇLÜ OLUR
Dolayısıyla üzerimizdeki sorumluluğun ağırlığının farkındayız. Biliyorsunuz ki MHP güçlü olursa Türkiye güçlü olur. Bunu ne yazık ki 15 Temmuz’da gördük. Acı tecrübeler ile öğrendik. Geleceğe geçmişten aldığımız ders ile ilerlemeliyiz. Bu Millet çok sıkıntılar çekti ve çekmeye de devam edecek. Çünkü kendi İHA ve SİHA’ larımızı üretiyoruz, Doğu Akdeniz’de haklarımızı korumaya çalışıyoruz, Karadeniz’de doğalgaz çıkarıyoruz, Libya’da Irak’da Suriye’de ülkemizin haklarını koruyor, Kıbrıs’da Kapalı Maraş’ı açıyor ve Kıbrıs bir Türk Cumhuriyeti’dir diyoruz. Her Türk’ün yıllardır hayal ettiği, adına Türküler yakıldığı Karabağ’ın kurtuluşunda büyük rol oynuyoruz. Türk Devletleri Teşkilatını kuruyoruz. Tabi ki Türkiye’nin bu denli güçlenip çevresine etki etmesini istemeyen çevreler daha önce tankla tüfekle yapamadıklarını şimdi ekonomik saldırılar ile yapmaya çalışıyorlar.

MİLLETİMİZ OYNANAN OYUNLARIN VE SPEKÜLASYONLARIN FARKINDA
Ancak Milletimiz dövizdeki artışın bir spekülasyon olduğunu Cumhurbaşkanımızın 20 Aralık akşamı yaptığı açıklama neticesinde dövizdeki sert düşüşle birlikte anladı ve devletinin yanında yer aldı. Yeter mi tabi ki yetmez. Şuan milletimizin alım gücü noktasında sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ancak şunu da aklımızdan çıkarmamalıyız. Acaba Suriye’de, Afganistan’da insanlar asgari ücret zammını düşünebiliyorlar mı? Döviz ne oldu diye düşünebiliyorlar mı? Bizim çok şükür bir devletimiz var, ay yıldızlı al bayrağımız dalgalanıyor ve dalgalansın diye de sıkıntılar çekeceksek hep birlikte çekelim. Ne diyor şair; toplu vurdukça gönüller onu top bile sindiremez. Onun için birlik ve beraberliğe her şeyden çok ihtiyacımız var.

MHP TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR
Az önce saydığım birçok kazanımın devam etmesi için biz Cumhur İttifakını önemsiyor ve 2023 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek için mücadele etmeye devam ediyoruz. Ancak şunu da herkes bilmeli. MHP Türkiye’nin sigortasıdır. MHP güçlü olursa Kandıra güçlü olur, Kocaeli güçlü olur ve Türkiye güçlü olur. Onun için MHP tarihinin en yüksek oyunu 2023 seçimlerinde almamız lazım.

DEVLETİ PKK İLE YOL YÜRÜYENLERE EMANET EDEMEYİZ
Karşımızda Kürdistan’a özgürlük sözü bizi rahatsız etmiyor diyebilen bir CHP, dostumu ziyarete gittim diyerek soluğu Selahattin Demirtaş’ın yanında alan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, okul öncesi Kuran Kurslarını kapatacağız diyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel vardır. Biz vatanımızı dinimizle, devletimizle sorunu olanlara, şehide şühedaya küfreden ipsiz sapsızlara emanet edemeyiz. Geçen hafta maalesef askerlerimiz şehid oldu. Canımız yandı. Allah hepsine rahmet eylesin. Ancak ne CHP ne de İp birer taziye mesajı yayınlamaktan öteye bir söylemde bulunamadılar. HDP Milletvekilinin dağda bir terörist ile çekilmiş samimi pozlarına karşılık bir kelam bile edemediler. Konuşamıyorlar, PKK’ya lanet okuyamıyorlar çünkü ittifak ortakları HDP’yi üzmek, kırmak ve küstürmek istemiyorlar. Görüyorsunuz bunlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne birçok PKK militanı teröristi doldurdular. Allah korusun yarın bir gün iktidara gelip hükümet kurmaya kalksalar Bakanlar Kurulu’nu da Pkk militanı ile doldururlar. Ekonomik sıkıntılar yaşarız, problemleri çözeriz. Nasıl birlik içerisinde çarıkla Kurtuluş Savaşı’nı kazandıysak bugün de her şeyin üstesinden geliriz. Ancak Pkk’lı bir bakana izin veremeyiz.

MUHTARLARIMIZN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
Bu sebeplerle Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olması lazım. Bu başarıya da en büyük destek muhtarlar sayesinde olur. Çünkü bizler hepimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin adı ile seçiliyoruz. Sizler ise kendi adınız, şanınız ve şerefiniz ile seçiliyorsunuz. Onun için çok kıymetlisiniz. Onun için etki alanınınız bizden güçlü. Sizler istediğinizi rezil istediğinizi de vezir edersiniz. Biz sizlerin kardeşiyiz. Bizlerin yanında olun ve destek olun” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑