Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Küpe, hayvanların gözünü kör ediyor

Kandıra Orhan Mahallesinde hayvancılıkla geçimini sağlayan Celal Cici isimli bir vatandaş, takılan küplerin, hayvanların gözünü kör ettiğini söyledi

16 Ağustos 2012 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.764 kez okunmuştur

Küpe, hayvanların gözünü kör ediyor
Küpe, hayvanların gözünü kör ediyor
Yaklaşık altı yıldır hayvancılıkla uğraşan Celal Cici isimli vatandaş, 14 büyükbaş hayvanının bulunduğunu, iki hayvanının takılan küpe nedeniyle kör olduğunu beş tanesinin ise gözlerinin aşırı sulandığını öne sürdü. Cici: “Tüm hayvanların küpelerin bulunduğu taraftaki gözlerinin kör olması ve sulanmasını yakından takip ettim. Yaz aylarında aşırı sıcak nedeniyle göz çevresinde sinekler konuyor. Bu sinekleri kovalamak için hayvanlar kulaklarını kullanıyor. Küpeler kulağın önünde değil arka kısmına takılsa hayvanların gözlerine hiç zarar vermeyecek.” dedi.
BAŞKALARI DA ŞİKAYETÇİ Yetkililerden küpelerin kulak önüne değil, arkaya takılmasını bir hayvan üreticisi olarak talep ettiğini ifade eden Cici: “Yanılabileceğimi düşünerek hayvancılıkla uğraşan başka kişilere durumu anlattım. Aynı şikayetleri onlardan da aldım. Emin olduktan sonra da bu durumu gündeme taşımak istedim. Yetkililerden bu olayın araştırılmasını istiyorum. Aksi taktirde yaz aylarında takılan küpelerin çok sayıda hayvanların gözlerini kör edeceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑