Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kumcağız’da denize giren genç kayboldu

İstanbul’dan tatil için Kumcağız plajına gelen 35 yaşındaki Serkan Savaşçı, dün öğle saatlerinde denize girdi ve bir daha çıkamadı. Kaybolan Savaşçı için arama çalışmaları başlatıldı.

22 Ağustos 2014 Saat: 15:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.326 kez okunmuştur

Kumcağız’da denize giren genç kayboldu
Kumcağız’da denize giren genç kayboldu

Alınan bilgilere göre İstanbul’da yaşayan ve dün öğle saatlerinde tek başına Kumcağız plajına tatil için gelen Serkan Savaşçı (35), orman kampının bulunduğu bölgede denize girdi. Savaşçı’nın denize girdiğini gören görgü tanıkları, bu sabah saatlerinde bölgede Savaşçı’ya ait telefon ve bazı eşyalarına rastlayınca durumu Jandarma’ya bildirdi. Jandarma ekiplerinin Savaşçı’nın ailesine haber vermesinin üzerine olay yerine gelen annesi, babası ve abisi, Savaşçı’ya ait olan gömleği ve kıyafetleri görünce büyük bir yıkım yaşadı.
DENİZDE VE KARADA ARANIYOR Olay yerine gelen Kandıra Jandarma Komutanlığı, Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ve Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekipleri, Savaşçı’ya ulaşmak için geniş çaplı arama çalışması başlatırken, Jandarma köpek timi ise gömleğini kokladığı Savaşçı’nın izini karadan sürüyor. Savaşçı’nın ailesinin ve yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑