Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Küçük hırsızlar kaçamadı

Kandıra Aydınlık Mahallesinde İdris Ertürk'e ait içinde tuhafiye ve giyim eşyası bulunan araca giren A.D(17) ve L.O(14)çok sayıda giyim eşyasını çalarak kaçtılar.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.656 kez okunmuştur

Küçük hırsızlar kaçamadı
Küçük hırsızlar kaçamadı

Kandıra Aydınlık Mahallesinde İdris Ertürk’e ait içinde tuhafiye ve giyim eşyası bulunan araca giren A.D(17) ve L.O(14)çok sayıda giyim eşyasını çalarak kaçtılar.

 

Kandıra Aydınlık Mahallesinde oturan İdris Ertürk’e ait 41 KR 629 plakalı Minibüs’den önceki gece gece 03.00 sıralarında Kandıra’da küçük yaşta hırsızlık yapan iki genç yakalandı. Yakalanan iki kafadar Cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Minibüsün kasasını zorla açarak içine giren iki küçük hırsız çok sayıda tuhafiye ve giyim eşyasını çalarak kaçtılar.

 

Biri tutuklandı

Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkiinde oturan A.D ve L.O, Kandıra Aydınlık Mahallesinde oturan İdris Ertürk’e ait 41 KR 629 plakalı Mitsubishi marka minibüs araca Araç sahibi İdris Ertürk sabah kalktığında aracında bulunan giyim ve tuhafiye eşyalarının çalındığını anlayınca karakola başvurdu. Ertürk’ün İlçe Emniyet Müdürlüğüne olayı bildirmesi üzerine takip başlatan polis ekipleri titiz çalışmalarıyla kısa bir süre sonra hırsız zanlılarını kıskıvrak yakaladı. A.D ve L.O ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet savcılığına sevk edilen hırsızlardan A.D mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken L.O yaşının küçük olmasın nedeni ile ailesine teslim edildi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑