Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

KOܒyü yasa boğan kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Kandıra’da önceki akşam meydana gelen trafik kazasında, KOÜ Kandıra Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü’nde öğretim görevlisi olan Yrd. Doç. Dr. Faruk Baştürk ve üniversite öğrencisi Sezer Şen öldü, 1 kişi ise yaralandı.

6 Mayıs 2014 Saat: 20:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 33.020 kez okunmuştur

KOܒyü yasa boğan kaza: 2 ölü, 1 yaralı
KOܒyü yasa boğan kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Kandıra’da meydana gelen trafik kazası, Kocaeli Üniversitesi’ni yasa boğdu. KOÜ Kandıra Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Faruk Baştürk (37) ve Kandıra MYK Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Sezer Şen (20) isimli genç kız meydana gelen kazada feci şekilde can verdi. Kazaya karışan TIR’ın sürücüsü ise hafif yaralandı. Baştürk ve Şen’in can verdiği otomobilin içinde çok sayıda alkol şişesi bulunurken sürücünün aşırı hızla gittiği de iddia edildi. Kaza sonrası yaralıları götürecek olan ambulansın ise İzmit’ten sevk edilmesi tepkilere neden oldu.
TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI Alınan bilgilere göre, İzmit'ten Kandıra yönüne seyreden Yrd. Doç. Dr. Faruk Baştürk idaresindeki 41 TN 486 plakalı otomobil, Kandıra D-605 Karayolu Sucuali sapağında kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen Mustafa Güzelalp idaresindeki dondurulmuş tavuk yüklü 54 HV 396 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Faruk Baştürk ve yanında bulunan Sezen Şen araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılan iki yaralının hayatını kaybettikleri belirlendi. Baştürk ve Şen'in cesetleri, otopsi için morga kaldırıldı.
AŞIRI HIZLI GİTTİĞİ İDDİA EDİLDİ Kazayı hafif yaralı olarak atlatan TIR sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Sürücünün aşırı hızlı gittiği iddia edildi. Ambulansın İzmit’ten olay yerine sevk edilmesi tepkilere neden olurken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan İzmit doğumlu olan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Yrd. Doç. Dr. Baştürk’ün cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek annesinin ikamet ettiği Aşağı Yuvacık’a götürülerek Mahmut Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
TOPRAĞA VERİLDİLER Baştürk’ü son yolculuğuna meslektaşları, yakınları ve öğrencileri uğurladı. Kandıra Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan İstanbul Eminönü doğumlu Sezer Şen’in cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından İstanbul Gazi Osman Paşa’da yaşayan ailesine teslim edildi. Henüz 20 yaşında hayatını kaybederek ailesini ve yakınlarını yasa boğan Şen’in cenazesi Gazi Osman Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑