Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kocaelispor'da Engin Koyun yeniden başkan

Kocaelispor’un bugün yapılan seçimli olağan genel kurulunda mevcut Başkan Engin Koyun 369 oyla güvenoyu alırken, diğer aday Yaşar Can’a 294 oy çıktı. Rakibine 75 oy fark yapan Koyun, genel kurulda önümüzdeki 3 yıl için yetki aldı.

4 Haziran 2023 Saat: 22:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 946 kez okunmuştur

Kocaelisporda Engin Koyun yeniden başkan
Kocaelispor'da Engin Koyun yeniden başkan

Kocaelispor’un 3 yılda bir gerçekleştirdiği seçimli idari genel kurul bugün yapıldı. Kongre Merkezi’ndeki kongreye oy kullanma hakkı bulunan 1011 delegeden 708’i katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan kongrede protokol ve üyeler konuşmalar yaptı. En son iki başkan adayı projelerini anlatmak için kürsüye çıktı. Önceki kongrelerde olduğu gibi taraftar grubu üst kata alındı. 200’ün üzerinde hodri Meydan grubu üyesi kongreyi takip etti. Taraftar grubu Engin Koyun’a yönelik protestolarına kongre salonunda da devam etti, Yaşar Can ile büyük alkış aldı. Uzun bir aradan sonra kongrede söz alan eski Başkan Bahri Yavuz’a da taraftarın ve üyelerin büyük sevgi gösterisi vardı. Kongrede tansiyon bir hayli yüksekti, yaşanan kargaşa nedeniyle divan başkanı Sinan Üner sıklıkla uyarıda bulundu.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ
Yeni seçilen milletvekillerini arasında Kocaelispor üyeliği bulunan tek isim olan Harun Yıldızlı, eski milletvekili ve Kocaelispor eski başkanı Hikmet Erenkaya, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Demokrat Parti Genel başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Ahmet Sönmez, Kocaelispor eski başkanları muammer Çelik, Bahri Yavuz, Orhan Görsen, Türk futbolu ve Kocaelispor'un efsane teknik direktörlerinden Hikmet Karaman ve Engin Korukır genel kurula katıldı.

75 OY FARKLA KAZANDI
Saat 13.30 gibi başlayan oy verme işlemi yaklaşık 3 saat sürdü ve 16.30 gibi sona erdi. Hazirun listesine imza atan 708 üyeden 674’ünün imza atarak oy kullandığı belirtildi. Ancak açılan zarfların sayısı 679 çıktı. İki başkan adayının gözetiminde fazla olan 5 zarf iptal edildi. 674 zarfın tasnifi yaklaşık 2 saatte yapıldı. Engin Koyun’un kendisine 369, yönetimine 364, Yaşar Can’ın kendisine 294, yönetimine 277 oy çıktı. Engin Koyun 75 oy farkla seçimi kazanıp yeniden Kocaelispor’un başkanı oldu.(SporServisi)

ENGİN KOYUN’UN KAZANAN LİSTESİ:
YÖNETİM KURULU ASİL: Ahmet Arık, Ahmet Şahin, Bilal Cem Acar, Çetin Zerenoğlu, Dursun Özdemir, Ekrem Can, Hikmet Yaşar, Metin Dan, Orhan Dönmez, Osman Özsoy, Ömür Öztürk, Recep Durul, Rafet Kırğız, Selçuk Kösemen, Selim Ordu, Tuncay Arıcan, Veli Başkurt, Vural Yıldız, Yaşar Can Arslan, Zeynel Abidin Akyol.

YAŞAR CAN’IN KAYBEDEN LİSTESİ:
YÖNETİM KURULU ASİL: Abdülkadir Yılmaz, Ahmet Talha Özdemir, Ayhan Orhan, Engin Arat, Faysal Oğuz, Halil Güngör Dokuzlar, Hasan Kahya, Haşmet Uçar, Kadir Çalışkan, Murat Aydın, Musa Karabalık, Ömer Diler, Salih Sarıkaya, Salih Koç, Serkan Çataloğlu, Tunç Altın, Uğur Demir, Vedat Özdenizer, Yetkin Işık, Yusuf Yekta Kara.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑