Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kocaelispor yarı finalde!

Kocaelispor, rövanş maçında sahasında Ankara Demirspor'u 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yeşil siyahlıların yarı finaldeki rakibi, 24 Erzincanspor'u eleyen Hekimoğlu Trabzon oldu

17 Mayıs 2021 Saat: 00:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.215 kez okunmuştur

Kocaelispor yarı finalde!
Kocaelispor yarı finalde!

Kocaelispor 2. Lig Play-Off karşılaşmasında karşılaştığı Ankara Demirspor'u 1-1'in rövanşında 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Temsilcimizin gollerini Batuhan Er ve Dilaver Güçlü (2) kaydetti

İLK YARIDA TEHLİKELİ POZİSYONLAR BULDUK

Kocaelispor 2. Lig Play-Off çeyrek final turunda kendi sahasında Ankara Demirspor ile karşılaştı. İlk maçta deplasmanda 1-1 eşitlikle ayrılan temsilcimiz bu skorun avantajıyla sahaya çıktı. mücadeleye iki takım da dengeli bir futbol ile başladı. Birbirlerini tartmayı deneyen iki ekip tehlikeli pozisyonlarda buldu.

KALECİLERE 45 DAKİKADA İŞ DÜŞTÜ

Ankara Demirspor İlker Avşar ve Ahmet Devret ile pozsiyonlar bulurken, Kocaelispor ise Batuhan Er, Benhur Keser ve Burak Süleyman ile rakip kalede ilk yarıda tehlikeli ataklar buldu. Ancak iki ekipte girdiği pozisyonlardan faydalanamayınca ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İlk yarıda iki ekibin kalecisi de kritik kurtarışlara imza attı.

PERDEYİ BATUHAN ER AÇTI

İkinci yarıya iki takımda aynı futbolunu sürdürdü. Ancak 59. dakikada Yeşil-Siyahlı ekibimizin hızlı gelişen atağında Benhur Keser'in şutu kaleciden döndü. Sonrasında Batuhan Er şık bir aşırtma vuruş ile topu ağlara göndererek Kocaelispor'u 1-0 öne geçirdi. Sonrasında hızlı hücumlarla Yeşil-Siyahlı ekibimiz etkili olmaya devam etti.

DİLVAR COŞTU, RAKİBİMİZ HEKİMOĞLU OLDU

Özellikle Dilaver Güçlü'nün oyuna girmesiyle oyuna iyice hakim olan Kocaelispor 76. dakikada Benhur'un sağ kanattan sert şutunda kaleciden seken topu Dilaver tamamladı, Kocaelispor skoru 2-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda Ankara Demirspor zayıf ataklar yaparken Kocaelispor'da oyuna sonrada giren Dilaver Güçlü maç skorunu belirledi ve Kocaelispor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz yarı finalde Hekimoğlu Trabzon ile ilk maçta perşembe günü Kocaeli'de karşılaşacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑