Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaelispor, tur sonra kupasını kaldıracak

Körfez turunun ardından kupayı kaldıracak olan Kocaelisporlu futbolcular, ardından ise kendileri için tahsis edilen üstü açık otobüs ile şehir turuyapacak.

12 Temmuz 2020 Saat: 15:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.240 kez okunmuştur

Kocaelispor, tur sonra kupasını kaldıracak
Kocaelispor, tur sonra kupasını kaldıracak

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı karar ile TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olan Kocaelispor için bugün şampiyonluk kutlamaları yapılacak. Geçtiğimiz Cuma günü yapılan basın açıklamasında stadyumda da kutlama ve konser yapılacağı yer almış ancak stadyumdaki programlar İl Hıfzıssıha Kurulu kararı gereğince iptal edilmişti. Diğer programlarda ise değişiklik olmadığı açıklanmıştı.

ÖNCE YEMEK YİYECEKLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılacak şampiyonluk kutlamalarında önce saat 19.00’da Kocaelispor Başkanı ve yöneticiler, Kocaelisporlu futbolcular ve aileleri ile spor camiasının ve taraftarların güzide temsilcileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Maide restoranda buluşacaklar ve şampiyonluk yemeği yiyecekler. Ardından ise hep birlikte marinaya geçecekler.

KÖRFEZ AYDINLANACAK
Gemi turu, saat 20.00’de marina iskele alanında başlayacak. Kocaelispor gemisine eşlik eden teknelerle, kayıklarla birlikte coşkulu bir Körfez turu gerçekleştirilecek. Körfez turu, Derince, Körfez, Değirmendere, Gölcük istikametinde olacak. Turun ilerleyen dakikalarında Tahir Büyükakın ve Hüseyin Üzülmez’in gemi içerisinde atacağı işaret fişeği ile birlikte şehrin farklı sahil kenarları v noktalarından meşaleli gösterimler olacak.

GEMİ TURUNDAN SONRA KUPA KALDIRILACAK
Körfezdeki gemi turunun ardından marinada kurulacak platform ile Kocaelispor’a TFF'nin gönderdiği şampiyonluk kupası verileceği öğrenildi. 22.30’da Kocaelispor futbolcuları, yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yer aldığı topluluk Kocaelispor için hazırlanan üstü açık otobüse geçerek şehir turu atacak. Tur rotası, Marina’dan başlayacak şehir turunda Seka Camii’nden Çarşı merkeze girilecek. Daha sonrasında Milli İrade Meydanı’ndan yukarı çıkacak otobüs, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ne gidecek. Son olarak Yahya Kaptan Mahallesi’nde tur atılacak ve program sona erecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑