Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kocaelispor FİNALDE! 2-2

Kocaelispor 2. Lig Play-Off yarı final rövanş maçında deplasmanda Hekimoğlu Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmada temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon ile 2-2 berabere kalarak finale yükseldi

25 Mayıs 2021 Saat: 01:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.164 kez okunmuştur

Kocaelispor finalde!
Kocaelispor FİNALDE! 2-2

2.Lig Play-Off yarı finalde 0-0'ın rövanşında temsilcimiz Kocaelispor, bugün deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya geldi. Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanan maça temsilcimiz ilk maça göre tek değişiklikle başladı. Dinlendirilen Burak Süleyman 11'e dönerken, Dilaver Güçlü yedek kulübesinde yer aldı. Maçın başında Kocaelispor rakibine göre daha istekli olan taraftı. Yeşil siyahlılar 19.dakikada golü bularak avantajı eline geçirdi.

Semih'in ceza sahasına gönderdiği topta İrfan Başaran, meşin yuvarlağı soluna çekti, yaptığı müthiş vuruşla Kocaelispor'u öne geçirdi. Golden sonra ev sahibi takım beraberlik için baskı kurmaya çalışırken Musa Caner Aktaş ile yakaladıkları pozisyonu değerlendiremedi. Kocaelispor savunması yerinde müdahalelerle rakibe gol izni tanımadı. İlk yarının uzatma anlarında ise yakalanan kontratakta Kocaelisporlu Benhur Keser, kaleciyle karşı karşıya kaldı, sol ayağıyla yaptığı vuruş yandan dışarı çıktı, ilk yarı sona erdi.

İkinci yarı, temsilcilerin akreditasyonları olmayan seyircilerin stadyumdan çıkarılmasını istediği için 18 dakika geç başladı. Bu yarıda ev sahibi Hekimoğlu Trabzon 59.dakikada Gökhan'ın Halil İbrahim'i ceza sahası içinde düşürmesi sonucu penaltı kazandı. Penaltıyı Batuhan Karadeniz gole çevirdi, skora eşitlik geldi. 70.dakikada Benhur ile inanılmaz bir gol kaçıran Kocaelispor, 77.dakikada Batuhan Karadeniz'in kafa golüyle 2-1 yenik duruma düştü. Golün ardından Kocaelispor tüm hatlarıyla yüklenirken, 89.dakikada Tahir Babaoğlu'nun düşürülmesiyle penaltı kazandı.

Meşin yuvarlağın başına geçen Tahir, topu ağlara göndererek 2-2'lik beraberliği yakaladı. Bu skoru korumaya başaran temsilcimiz, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve finale yükselen taraf oldu. Maç sonunda büyük bir sevinç yaşayan futbolcu, teknik heyet ve yönetimin sevinçleri görülmeye değerdi. Maçı izleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da büyük sevinç yaşadı.

Misli.com 2. Lig yarı finalinde 0-0'ın rövanşında Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor'u 5-1'lik skorla mağlup ederek temsilcimizin rakibi oldu. Anadolu derbisi niteliğindeki, kazananın adını 1.Lig’e yazdıracağı final maçı cuma günü oynanacak. Maçın oynanacağı şehir ve stadın yarın belli olması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑