Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'nde bu hafta beklenen kar yağışı yerini yağmura bıraktı

Kocaeli'de hava sıcaklığı en yüksek 17 en düşük 9 derece olması beklenirken genel olarak çok bulutlu geçecek. Yayınlanan güncel hava durumu tahminlerine göre Kocaeli'nde bu hafta beklenen kar yağışı yerini yağmura bıraktı.

7 Ocak 2024 Saat: 23:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 791 kez okunmuştur

Kocaelinde bu hafta beklenen kar yağışı yerini yağmura bıraktı
Kocaeli'nde bu hafta beklenen kar yağışı yerini yağmura bıraktı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesi üzerinden alınan güncel Kocaeli hava durumu tahminlerine göre Kocaeli'de bugünün çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

Sıcaklıkların en yüksek 17 derece en düşük ise 9 derece olacağı Kocaeli'nde yarının (8 Ocak 2024) sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yarın hava sıcaklıklarının en yüksek 18 en düşük 13 derece olması beklenirken salı gününden itibaren sıcaklıklarda düşüş yaşanacak. İşte detaylı hava durumu tahminleri...

KOCAELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
Kocaeli için 07 Ocak Pazar gününden 11 Ocak Perşembe gününe kadar olan hava durumu tahmini şu şekilde:

07 Ocak Pazar: Hafif yağmurlu bir gün bekleniyor, sıcaklık 9°C (en düşük) ile 17°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %62 ile %74 arasında değişecek.

08 Ocak Pazartesi: Sağanak yağışlı bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 13°C (en düşük) ile 18°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %51 ile %80 arasında kalacak.

09 Ocak Salı: Sağanak yağış devam edecek. Sıcaklık 9°C (en düşük) ile 10°C (en yüksek) arasında değişecek ve nem oranı %86 ile %96 arasında olacak.

10 Ocak Çarşamba: Hafif yağmurlu bir gün bekleniyor. Sıcaklık 8°C (en düşük) ile 9°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %76 ile %93 arasında seyredecek.

11 Ocak Perşembe: Bulutlu bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 5°C (en düşük) ile 7°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %65 ile %87 arasında kalacak.

Bu tahminlere göre, Kocaeli'de hafta boyunca yağışlı ve nemli bir hava hakim olacak ve sıcaklıklar özellikle hafta ortasından sonra düşmeye başlayacak. 11 Ocak Perşembe günü daha soğuk ve bulutlu bir hava bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑