Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Genel

Kocaelili Vekiller Olay Yerinde: 28 ölü, 61 yaralı

Ankara’da akşam saatlerinde askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Bombalı saldırıda 28 ölü, 61 yaralı

18 Şubat 2016 Saat: 07:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.769 kez okunmuştur

Kocaelili Vekiller Olay Yerinde: 28 ölü, 61 yaralı
Kocaelili Vekiller Olay Yerinde: 28 ölü, 61 yaralı

Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti 61 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye göre, patlamada üç servis aracında ve bir özel araçta ağır hasar meydana geldi. Ayrıca caddeden geçen araçların camları kırıldı.Olay sırasında 2 ayrı patlama sesi duyuldu. Patlamanın hemen akabinde meclisi yarıda bırakan CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan yürüyerek olay yerine gitti. 

MECLİSİ YARIDA BIRAKTILAR
Milletvekili Tarhan otobüslerin tamamen paramparça olduğunu içerisinde olanların ise kurtulma şanslarının çok az olduğunu söyleyerek, yaşanan hain saldırıyı kınadı. Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Teröre lanet olsun. Çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Patlamanın hemen ardından olay yerindeydik ve görüp te söyleyemediğimiz pek çok görüntü ile karşılaştık. Araçların etrafında korkunç görüntüler vardı. Hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz” açıklamalarında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑