Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaelili Belediyelerden Coca-Cola boykotu!

Gazze'deki trajik olaylar karşısında Türkiye genelinde başlatılan boykot hareketleri Kocaeli'ni de etkisi altına aldı. Kocaeli Büyükşehir, Derince ve Körfez Belediyeleri, bu harekete duyarlı bir tepki olarak boykot kararı aldı.

1 Kasım 2023 Saat: 10:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 956 kez okunmuştur

Gazzedeki trajik olaylar karşısında Türkiye genelinde başlatılan boykot hareketleri Kocaelini de etkisi altına aldı. Kocaeli Büyükşehir, Derince ve Körfez Belediyeleri, bu harekete duyarlı bir tepki
Kocaelili Belediyelerden Coca-Cola boykotu!

İsrail'in Gazze'de devam eden harekatı sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından Filistin'e destek mesajları yükselirken, Kocaeli Büyükşehir, Derince ve Körfez Belediyeleri bu desteği somut bir adımla gösterdi. İsrail ürünlerine yönelik başlatılan boykot hareketine bu belediyeler de katılarak seslerini duyurdu.

COCO COLA MENÜLERDEN ÇIKIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Antikkapı AŞ tarafından işletilen tesislerde Coca-Cola ürünlerini menülerden kaldırma kararı aldı. Bununla birlikte Körfez Belediyesi, kendi sosyal tesislerinde benzer bir adım atarak Coca Cola ürünlerini menülerden çıkardı. Bu harekete ek olarak Derince Belediyesi, Yelken A.Ş. tarafından işletilen mekanlarda ve Tahtalı Göleti'nde bulunan tesislerde Coca Cola ürünlerini menülerden kaldırma kararı aldı. Darıca Belediyesi ise zaten sosyal tesislerinde Coca Cola ürünlerini uzun bir süre boyunca sunmamıştı.

KANDIRA DA BOYKOTA KATILDI
Türkiye ve Kocaeli genelinde uygulanmaya başlayan İsrail ürünlerini boykot kampanyasına Kandıra Belediyesi de destek verdiğini açıkladı. Kandıra Belediyesi işletmesini kendisi yaptığı Belediye Teras Kafe ve Akçakoca Kafe’de Coca -Cola satışını durdurdu. İsrail’e ait Coca_Cola ve diğer ürünleri satmama ve iade etme kararı alan Kandıra Belediyesi, elinde bulunan firmalara ait dolapları da iade edecek.

İŞTE O AÇIKLAMA
Kandıra belediyesinden yapılan açıklamaya göre, günlerdir süren ve katliama dönüşen Gazze saldırılarının ardından, şu açıklamalar yapıldı: "İsrail mallarını boykot ederek Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu dünya kamuoyuna göstermek istedik. Aldığımız bu karar gereğince Coca_Cola ve benzeri ürünleri satmama kararı aldık. Tüm hemşehrilerimizi İsrail ürünlerine uygulanan bu boykota destek olmaya davet ediyoruz"

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑