Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'de yeni hafta yağmurlu geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'de hava durumu tahminleri raporları yayımladı. Buna göre Kocaeli'de hava nasıl olacak? İşte, Kocaeli Hava Durumu 5 Günlük Tahmin...

18 Mart 2024 Saat: 07:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 805 kez okunmuştur

Kocaelide yeni hafta yağmurlu geçecek
Kocaeli'de yeni hafta yağmurlu geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’de yeni haftanın hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin yayınladığı verilere göre, Kocaeli’de hafta sonu yüzünü gösteren güneşli hava yerini puslu ve yağmurlu bir havaya bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı hava tahmin raporuna göre, Kocaeli’de pazartesi günü puslu bir havanın olması bekleniyor. En yüksek sıcaklığın 16 derece olması beklenen ilde, en düşük sıcaklığın ise 6 derece olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji’nin verilerine göre, Salı günü puslu hava yerini parçalı bulutlu havaya bırakacak ve en yüksek sıcaklığın 17 derece ölçüleceği beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 9 derece olacağı tahmin ediliyor.

YAĞIŞ GELİYOR

Pazartesi ve Salı gününden sonra sıcaklıklarla beraber, yağış da etkisini gösterecek. Çarşamba günü Kocaeli’de en düşük ve en yüksek sıcaklığın 9 derece olması beklenirken, şehirde sağanak yağış olması yetkililer tarafından tahmin ediliyor. Yağışlı havanın Perşembe ve Cuma günü de devam etmesi beklenen Kocaeli’de, perşembe günü termometreler en yüksek 12, en düşük 6 dereceyi; Cuma günü ise en yüksek 10 dereceyi en düşük de 6 dereceyi görecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑