Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'de hava soğuyor ama kar yok!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Kocaeli hava durumu tahminlerine göre bugün hava sıcaklığı en yüksek 20, en düşük 11 derece olacak. Kocaeli'nde önümüzde ki günlerde de yağışın etkisi devam edecek.

19 Ocak 2024 Saat: 15:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.493 kez okunmuştur

Kocaelide hava soğuyor ama kar yok!
Kocaeli'de hava soğuyor ama kar yok!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından en güncel hava durumu tahminleri yayınlandı. Uzun zamandır kar yağışı beklenen Kocaeli'nde yakın zamanda da kar yağışı beklenmiyor. Sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceği Kocaeli'nde güncel hava durumu tahminlerine göre bugün 20 derece olacak olan hava sıcaklığı pazar gününden itibaren 10-12 derece azalacak.

İşte Kocaeli 5 günlük  hava durumu tahminleri şu şekilde;

19 Ocak Cuma: Sağanak yağışlı ve ılıman bir gün bekleniyor. Sıcaklık 11°C (en düşük) ile 20°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %54 ile %89 arasında değişecek.

20 Ocak Cumartesi: Yağmurlu ve serin bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 11°C (en düşük) ile 18°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %68 ile %93 arasında kalacak.

21 Ocak Pazar: Yağmurlu ve soğuk bir gün bekleniyor. Sıcaklık 6°C (en düşük) ile 7°C (en yüksek) arasında değişecek ve nem oranı %61 ile %95 arasında olacak.

22 Ocak Pazartesi: Hafif yağmurlu ve serin bir hava öngörülüyor. Sıcaklık 5°C (en düşük) ile 8°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %58 ile %78 arasında seyredecek.

23 Ocak Salı: Sisli soğuk bir gün bekleniyor. Sıcaklık 0°C (en düşük) ile 9°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %55 ile %96 arasında kalacak.

Bu tahminlere göre, Kocaeli'de hafta sonuna doğru yağışlar devam edecek ve sıcaklıklar düşmeye başlayacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑