Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'de bu hafta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Kocaeli hava durumu tahminlerine göre, bu hafta Kocaeli'nde güneşli hava etkisini gösterecek. Hava sıcaklığı en düşük 19 derece olacağı sıcaklıkların 23 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

27 Şubat 2024 Saat: 00:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 978 kez okunmuştur

Kocaelide bu hafta hava nasıl olacak?
Kocaeli'de bu hafta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel Kocaeli hava durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan Kocaeli hava durumu verilerine göre Kocaeli'de bugün güneş etkisini gösterirken hava sıcaklığı en yüksek 21 en düşük 10 derece olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde de güneşli havanın ön görüldüğü Kocaeli'de bahar havası etkili olacak. Kocaeli 5 günlük hava durumu ise şu şekilde;

27 Şubat Salı: Az bulutlu ve güneşli bir hava öngörülüyor. En düşük sıcaklık 10°C, en yüksek sıcaklık 19°C olacak, nem oranı yüksek; %65 ile %96 arasında olacak.
28 Şubat Çarşamba: Güneşli ve parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Sıcaklıklar 10°C (en düşük) ve 21°C (en yüksek) arasında, nem oranı ise %56 ile %96 arasında değişecek.
29 Şubat Perşembe: Güneşli bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 10°C (en düşük) ve 23°C (en yüksek) arasında olacak, nem oranı %47 ile %94 arasında seyredecek.
01 Mart Cuma: Az bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık 10°C (en düşük) ve 20°C (en yüksek) arasında olacak, nem oranı %57 ile %93 arasında kalacak.

Bu tahminlere göre, Kocaeli'de hafta boyunca stabil bir hava durumu bekleniyor; güneşli ve hafif bulutlu günlerin hakim olacağı ve sıcaklıkların 20°C civarında sabit kalacağı öngörülüyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑