Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'de 100.yıl etkinliklerinin detayları belli oldu

Kocaeli Valiliği, Cumhuriyet’in 100. yılı olması dolayısıyla bu yılki 29 Ekim kutlamalarına büyük önem veriyor. Bu kapsamda hafta boyunca sürecek etkinlikler düzenlenecek.

24 Ekim 2023 Saat: 08:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 595 kez okunmuştur

Kocaelide 100.yıl etkinliklerinin detayları belli oldu
Kocaeli'de 100.yıl etkinliklerinin detayları belli oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde görev alacak öğrenciler, yarın(24 Ekim Salı) ilk provayı yapacak. Kocaeli Valiliği A kapısı önündeki prova saat 10.30’daki başlayacak. Hafta boyunca 100 eve 100 Türk bayrağı asılacak. Ayrıca konserler, koşular, sergiler ve yarışmalar düzenlenecek. Resmi kutlamalar ise 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak. 10.30’da İzmit Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Çelenk töreni saat 10.30’da başlayacak. Aynı gün, her eve asılması için vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılacak. İzmit Kent Meydanı, Yürüyüş Yolu ve Arastapark AVM önünde stantlar kurulacak.

YÜRÜYÜŞ VE KABUL TÖRENİ
29 Ekim Pazar günü ise saat 10.00’da Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda tebrikleri kabul edecek. 10.30’da, A kapısı önündeki tören alanına geçilecek. Vali Seddar Yavuz, Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın burada vatandaşları selamlayacak. Saygı duruşu, Vali Yavuz’un konuşması, mehteran gösterisi, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisinin ardından tören geçidi yapılacak. Saat 17.30’da Kültür Tepesi’ndeki Atatürk Anıtı’ndan başlayacak “100. yıl fener alayı” yürüyüşü yapılacak. Saat 20.00’de ise Kocaeli Kongre Merkezi’nde kabul töreni olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑