Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kocaeli Yüzme Kulübü milli gurur yaşıyor

Kocaeli Yüzme Kulübü’nün milli sporcusu Ege Önder ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Teknik Kurul Üyesi, aynı zamanda Kocaeli Yüzme Kulübü Teknik...

28 Ağustos 2021 Saat: 16:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.438 kez okunmuştur

Kocaeli Yüzme Kulübü milli gurur yaşıyor
Kocaeli Yüzme Kulübü milli gurur yaşıyor

Kocaeli Yüzme Kulübü’nün milli sporcusu Ege Önder ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Teknik Kurul Üyesi, aynı zamanda Kocaeli Yüzme Kulübü Teknik Direktörü, milli antrenör Sabri Bozca Almanya’daki dünya şampiyonasında temsilcimiz oldu.

KERPE’DE BAŞARILI OLDULAR

3-5 Ağustos tarihleri arasında Kandıra’da Kerpe’de yapılan seçme yarışlarında Türkiye Şampiyonu olarak milli takım kadrosuna davet edilen Kocaeli Yüzme Kulübü’nün 2007 doğumlu sporcusu Ahmet Ege Önder, Almanya'nın Weiden kentinde yapılan UIPM Biatle ve Triathle Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilimizi temsil etti.

SABRİ BOZCA ANTRENÖRLÜK YAPIYOR

11 kadın ve 11 erkek sporcudan oluşan Türkiye Milli Takım kafilesinde Kocaeli Yüzme Kulübü Teknik Direktörü Sabri Bozca da milli takım antrenörü olarak yer aldı. Kocaeli Yüzme Kulübü başkanı Işıl Bozca yaptığı açıklamada şunları söyledi: 2000 yılında çıktığımız bu uzun mücadelede 21. yılımızı kutladığımız bu yıl yine Türk milli takımına sporcu ve antrenör vermekten onur duyururuz.

DÜNYA ŞAMPİYONASINA GÖNDERDİK

Kulübümüzden iki milli gururumuzu dünya şampiyonasına yollamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Modern Pentatlon branşının ikili branşında (koşu-yüzme-koşu) mücadele eden milli gururumuz Ege'yi ve kulübümüzü uluslararası arenada temsil eden milli hocamız Sabri Bozca'yı gönülden kutluyorum.

TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM

Derince'yi ve Kocaeli’yi sporcu üretim merkezi yapmaya ant içtik. Bu süreçte yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a, Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün'e, Derince Belediyesi Başkan Yardımcımız Kemal Bayraktar'a, Gençlik Spor İl Müdürümüz İbrahim Aktürk’e, Gençlik ve Spor Müdürümüz Ziyaülhak Sarıgül’e, Derince İlçe Spor Müdürümüz Yusuf Yüksel'e ve daha adını sayamadığımız bütün büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑